• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/subotica.com

19.12.2019

09:36

PRVI SNIMAK SA MESTA NESREĆE KOD SUBOTICE! SMRSKANI AUTOMOBILI, VATROGASCI SEKLI VOZILA DA BI IZVUKLI TELA! Jezive scene na mestu udesa

Vesti

PRVI SNIMAK SA MESTA NESREĆE KOD SUBOTICE! SMRSKANI AUTOMOBILI, VATROGASCI SEKLI VOZILA DA BI IZVUKLI TELA! Jezive scene na mestu udesa

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nezgodi na putu Subotica-Bajmok, na oko 300 metara od EKO pumpe, iz pravca Subotice, jutros oko 7 časova desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule na licu mesta

Foto: subotica.com

U teškoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri vozila, koja su pretrpela ozbiljna oštećenja, a poginuli su muškarci iz Bajmoka i Mišićeva, piše subotica.com.

Foto: subotica.com

Na licu mesta posle policije koja je obezbedila saobraćajnicu, vrlo brzo je došlo više vozila hitne pomoći i vatrogasaca koji su ukazivali pomoć povređenima i vadili tela iz smrskanog automobila.

Saobraćaj na tom delu puta je zaustavljen, a vozila se preusmeravaju na Tavankutsku obilaznicu, preko Ljutova. Saobraćajna policija je obezbedila put i upućivala vozače da se okrenu i nastave put alternativnim pravce. To su vozaći automobila većinom prihvatili, međutim stvorila se duža kolona kamiona koji nisu u mogućnosti da okrenu.

Foto: subotica.com

Kako je nezvanično rečeno, prekid saobraćaja bi trebalo da traje barem do pola 10. Ukoliko se ranije stvore uslovi za normalizaciju putnog pravca, vozila će se propuštati.

Foto: subotica.com

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija