• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

20.12.2019

14:06

ŠOK OTKRIĆE! Kradljivac violine od POLA MILIONA EVRA POVEZAN I SA OTMIČAREM MALOG PETRA iz Stare Pazove, evo i kako!

Vesti

ŠOK OTKRIĆE! Kradljivac violine od POLA MILIONA EVRA POVEZAN I SA OTMIČAREM MALOG PETRA iz Stare Pazove, evo i kako!

Podeli vest

Lopovi koji su ukrali skupocenu violinu povezani su sa otmičarima malog Petra Mitrovića iz Stare Pazove!

Naime, Predrag Jovišić (47), koji je zajedno sa Nenadom Simetićem (50) uhapšen juče zbog krađe violine vredne pola miliona evra od našeg čuvenog muzičara i kompozitora Lajka Feliksa, brat je Marka Jovišića (54), koji je sa svojim sinovima 26. oktobra ove godine oteo dečaka Petra Mitrovića iz Stare Pazove!

Foto: foto informer

 

Predrag Jovićić i Marko Jovišić braća su od strica. Marko Jovišić tada je sa svoja dva sina, od kojih je jedan maloletan, smislio pakleni plan da otmu dečaka iz lokalne imućne porodice i za njega traže otkup. Dečaka su držali u napuštenoj kući satima, ali je policija, brzim operativnim radom, uspela da ih locira i otetog dečaka vrati porodici.

LAGAO DA SU NA PECANJU, A OTELI PETRA! Maćeha Alekse Mrđe, osumnjičenog za otmicu kaže da su tek u nedelju saznali šta se zaista desilo

ISPLIVALA MRAČNA PROŠLOST OTMIČARA MALOG PETRA (13) Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI kako je MASKIRAN U POLICAJCA UKRAO DŽAKOVE PARA

(FOTO) STAVILI SU MU PIŠTOLJ NA GLAVU, PA PRED NJEGA POSTAVILI PAPIRE! Potresna ispovest oca otetog dečaka iz Stare Pazove!

Predrag Jovišić (47) iz Stare Pazove i Nenad Simetić (50) iz Temerina uhapšeni su juče zbog sumnje da su 1. novembra u Bačkom Petrovom Selu našem čuvenom muzičaru i kompozitoru Lajku Feliksu (45) ukrali violinu vrednu pola miliona evra.

Reč je o violini ’’Domenico Montano’’ izrađenoj oko 1800. godine koju su policajci otkrili prilikom intervencije u Novim Banovcima.

- Osumnjičeni su zatečeni na parkingu ispred jedne zgrade gde su izgleda čekali kupca za skupoceni instrument. Policija je zbog indicija da mogu pobeći odlučila da ne sačeka kupca već da krene u akciju i uhapsi osumnjičene. Simetić je uhapšen odmah dok se Jovišić sa violinom dao u beg. Usput je bacio violinu, ali su ga policajci ubrzo uhvatili i pronašli instrument koji na sreću nije bio oštećen – priča za ’’Blic’’ izvor blizak istrazi.

SRPSKA POLICIJA OBJAVILA DRAMATIČAN SNIMAK! Hapsili lopove, pa ostali ZATEČENI ONIM ŠTO JE JEDAN OD RAZBOJNIKA BACIO (VIDEO)

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu za krivično delo teška krađa biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju.

Naš izvor kaže da otmičari Jovišići nisu obuhvaćeni istragom o krađi violine za koju se sumnjiči njihov dalji rođak Predrag zato što se još od hapšenja nakon otmice nalaze u pritvoru te se ni na koji način ne dovode u vezu sa krađom.

Foto: MUP Srbije

 

Podsetimo, Lajko Feliks je jedan od najpoznatijih violinista u svetu i poreklom je iz Bačke Topole a trenutno živi na Paliću sa suprugom i ćerkom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija