• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic/Kurir

23.12.2019

10:36

POSLEDNJA ŠANSA DA SE OTKRIJE ŠTA ZNAJU MARJANOVIĆI! U sredu 25. decembra u sudnici PREOKRET?! SVE OČI UPRTE SU U NJU!

Vesti

POSLEDNJA ŠANSA DA SE OTKRIJE ŠTA ZNAJU MARJANOVIĆI! U sredu 25. decembra u sudnici PREOKRET?! SVE OČI UPRTE SU U NJU!

Podeli vest

U postupku protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva supruge Jelene do sada je iskaz dala samo snaja Milica, a sada će biti saslušan i njen suprug Miloš, dok će svekar i svekrva verovatno iskoristiti pravo da ne svedoče, prenose beogradski mediji

Miloš Marjanović, rođeni brat Zorana Marjanovića, koji je jedini optuženi da je 2. aprila 2016. u kanalu u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, trebalo bi da u sredu pred Višim sudom u Beogradu prvi put govori o ubistvu snaje.

Kako se nezvanično saznaje, Miloš, koji je kao i svi ostali članovi porodice Marjanović tokom istrage koristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči protiv brata, odlučio je da pred sudom odgovori na sva pitanja.

ISPRALI SU JOJ MOZAK, VERA JE NJIHOVA ROBINJA! Sestra uhapšene kume Marjanovića otkrila BIZARNE detalje! OSTALA JE BEZ MUŽA I POSLA ZBOG NJIH!

Zoranovi roditelji ostaće, najverovatnije, pri svojoj odluci da ne svedoče u postupku protiv njega.

Inače, prema Zakonu o krivičnom postupku, oni nisu u obavezi da svedoče u postupku koji se vodi protiv njihovog najbližeg srodnika. Prošlog puta su upravo tako tužilaštvo ostalo uskraćeno za mnoge detalje vezane za brutalno ubistvo pevačice, ali i detalje vezane za njen i Zoranov odnos.

Još jedno svedočenje koje je bilo od velike važnosti u tužalaštvu sda visi o koncu. U pitanju je iskaz Zoranove snaje Milice. Naime, ona u tužilaštvu nije mogla da odbije svedočenje, međutim, kako se nedugo nakon toga udala za Zoranovog brata Miloša i ona je stekla status svedoka koji nije dužan da svedoči.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena krsmanovic

pre 4 godine

To je trebalo odma da se privedu I resetanje,treba ivica ajdarevic ,zoka mitrovic,srpski sud treba da I'ma dostojanstvo svoje do sad sud je bio za ismejavanje,ja jos nisam sigurna u sudstvo,svajcarska kaze nema niko ko se ogresi o zakon pa to bio I sin,otac,majka Niko,ogresio si se o zakon moras da odgovaras I kraj ,nadamo se da ce Bog dopustiti da se otkrije radi male Jane ,krsmanovicima treba sva famelija da posti I Bogu da se moli za jecu da premili Bog otkrije ko je ubio nasu jecu

SS

pre 4 godine

Trebali su da pozovu američke inspektore,forezničare i slučaj bi dosad bio rešen odavno.

MilosObilic1389

pre 4 godine

Сви су морали у истражни притвор 60 дана, а онда претреси и скупљање доказа...какав је то опративни рад - ЧОВЕК ПАДНЕ НА ПОЛИГРАФУ, а нема притвора? А онда после 7 дана се ишло у претрес стана и возила...? Где се то тако ради...? И министар да стави своју оставку на располагање! Дужан је био ЗБОГ јавног мњења да интервенише сменом Начелника криминалистичке оперативе!!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija