• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.12.2019

15:43

UBIO MILOŠA IZ ČISTA MIRA! Evo šta se dešava sa slučajem koji je UZNEMIRIO SRBIJU

Vesti

UBIO MILOŠA IZ ČISTA MIRA! Evo šta se dešava sa slučajem koji je UZNEMIRIO SRBIJU

Podeli vest

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je potvrdio optužnicu protiv Neđeljka Đurovića (29) iz Požarevca kojom se tereti da je 27. januara ove godine rano ujutru na smrt izbo Miloša Mileusnića (24), ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, pa će mu uskoro početi suđenje.

Ovom odlukom od 12. decembra odbijena je žalba Ðurovićeve odbrane i potvrđeno je rešenje Višeg suda u Beogradu kojim je u oktobru potvrđena optužnica protiv njega, rekla je za Tanjug portparolka Apelacionog suda u Beogradu Mirajana Piljić.

Ðurović se nalazi u pritvoru od hapšenja.

(FOTO) OVO JE MONSTRUM SA ZVEZDARE koji je, posle noći provedene na Fejsbuku i Tviteru, IZ ČISTA MIRA UBIO MILOŠA!

KOLJAČ SA ZVEZDARE BIO POD UTICAJEM SATANISTA?! Zastrašujuća pozadina zločina koji je šokirao celu Srbiju!

Potvrđenom optužnicom Višeg javnog tužilaštva, on se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

Njemu će u Višem sudu uskoro biti zakazan početak suđenja.

Đurović je zimus na saslušanju u tužilaštvu negirao ubistvo, tvrdeći da uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića u vreme ubistva, iako je, prema pisanju medija dan ranije, u policiji priznao ubistvo, koje je navodno izvršio iz "ličnog nezadovoljstva", iako ubijenog nikada pre nije video.

Prema pisanju medija, Đurović je iz imućne porodice iz Požarevca, ali godinama živi u Begradu, gde su mu roditelji kupili stan.

U Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari 27. januara ujutru izboden je Mileusnić, student iz Čacka, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija