• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

25.12.2019

10:57

MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR! Kako se Zoranov sin Uroš izleteo samo dan posle brutalnog ubistva Jelene! NASTAO MUK

Vesti

MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR! Kako se Zoranov sin Uroš izleteo samo dan posle brutalnog ubistva Jelene! NASTAO MUK

Podeli vest

Suđenje Zoranu Marjanoviću nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu, a stigli su i Zoranov sin Uroš i brat Miloš.

Prema pisanjima medija, upravo je Miloš taj koji je odlučio da progovori i svedoči na suđenju, iako može da iskoristi zakonsko pravo da to ne uradi, jer je osumnjičeni član njegove porodice.

Sa druge strane, nedavno je isplivao i navodni razgovor koji se dogodio samo dan posle ubistva Jelene, kada je Zoranov sin Uroš uleteo i rekao "Ma deda je za*ebao stvar!".

Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Foto: Informer

- U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč - otkriva sagovornik blizak porodici.

Podsetimo, danas će se pred Višim sudom naći porodica Marjanović, a svedočiće u okviru slučaja ubistva njihove snaje Jelene. Ovo je poslednja šansa da se od najbližih članova pevačicine porodice otkriju detalji vezani za zločin koji tri i po godine intrigira javnost.

POSLEDNJA ŠANSA DA SE OTKRIJE ŠTA ZNAJU MARJANOVIĆI! U sredu 25. decembra u sudnici PREOKRET?! SVE OČI UPRTE SU U NJU!

(FOTO) POGLEDAJTE šta Zoran Marjanović radi TRI DANA PRED SUĐENJE, SA NJIM BILA I ĆERKA JANA

MILICA I MILOŠ OTKRIVAJU TAJNE MARJANOVIĆA! Misteriozni bračni par u sudu, na ispitivanju policiji bio SUMNJIV JEDAN DETALJ


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija