• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Ivančević

25.12.2019

12:14

ŠOK NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! Brat PRVI PUT OTKRIO DETALJE KOBNE NOĆI: Zoran je sišao u kanal, a ONDA SE DOGODILO NEŠTO ČUDNO

Vesti

ŠOK NA SUĐENJU MARJANOVIĆU! Brat PRVI PUT OTKRIO DETALJE KOBNE NOĆI: Zoran je sišao u kanal, a ONDA SE DOGODILO NEŠTO ČUDNO

Podeli vest

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića optuženog da je ubio suprugu Jelenu, svedočio je danas pred Višim sudom.

U nastavku procesa protiv Zorana, njegov sin iz prvog braka Uroš iskoristio je svoje pravo i odbio je da svedoči, dok je Miloš dao detaljnu izjavu o tome šta se desilo tog dana.

MA DEDA JE ZA*EBAO STVAR! Kako se Zoranov sin Uroš izleteo samo dan posle brutalnog ubistva Jelene! NASTAO MUK

OVO JE MISTERIOZNA SNAJA ZORANA MARJANOVIĆA! Konačno se pojavila u sudu sa mužem i deverom (FOTO)

- Bio sam sa devojkom u kući, onda smo otišli u Zemun na ručak, a ona je oko dva otišla na posao. Nakon što sam je odvezao do tamo, vratio sam se kući, i svi su bili tu, i Zoran i Jelena. Otišao sam u sobu da spavam. Nakon ne znam koliko vremana probudio me je Zoranov poziv, kada mi je rekao da je Jelena nestala - ispričao je Miloš.

On je naveo da mu je dok je spavao, otac uzeo ključeve od kola iz sobe, pa je nakon Zoranovog poziva, sačekao oca i zajedno su otišli do nasipa.

Foto: Marko Đoković

 

- Zoran me je u međuvremenu zvao uspaničen, otišli smo tamo i tražili Jelenu. Mislili smo da joj je pozlilo. Ujutru smo opet otišli tamo, da je tražimo. Zvali smo druga iz policije, a onda smo zvali 29 novembar, pa policiju. Zoran je posle otišao da zvanično prijavi nestanak, a posle smo svi dali izjave u policiji - ispričao je Miloš.

- Zoran je u međvremenu pregledao i Jelenin Fejsbuk i mejlove da vidi da li tamo postoji neki trag...Posle smo svo troje, Zoran, Milica i ja do nasipa da je tražimo. Zoran se u jednom trenutku spustio do kanala gde je kasnije nađeno telo, ali se u tom trenutku moja devojka MIlica ubola na ekser pa je on izašao odatle pa smo prekinuli potragu - rekao je on.

Na suđenju je pročitan i iskaz Zoranove i Jelenine ćerke Jane, koja više neće biti saslušavana tokom postupka. U iskazu se navodi da je devojčica ponovila ono što je i Zoran rekao, a to je da su otišli zajedno na nasip, da se Jelena u jednom trenutku odvojila i da je posle toga nije bilo.

Jedina nelogičnost koja se ne poklapa sa iskazom njenog strica Miloša je ta što je devojčica rekla da su je te večeri do kuće dovezli stric i deda, dok je Miloš izjavio da je to veče sve vreme bio na nasipu i da nije nigde išao.

U nastavku suđenja očekuje se da iskaz da snaja Milica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lida

pre 3 godine

Zar nije taj isti Milos cak zaplakao u sudu prije,jer se nije mogao nicega sjetiti niti povezati ,u vremenu kada je tko kuda otisao,kada je Zoran zvao,ako mu je telefon bio iskljucen,a on spavao?!Kako sad na drugom sudjenju ,tj na pravom sudjenju u sudu,Milos odjednom sve zna i ima u tancine isplanirano vrijeme ,kada se vratio,kada je legao itd...I cekaj ..do sada nitko nije spominjao nikakav ubod Milice u exer na livadi cccc...a niti je bilo naznake da je Zoran uopce isao na tu stranu...cak je za novine tvrdio da su gledali vise na drugu stranu nasipa..tocno se sjecam kada su ga novinari pitali..cak postoji snimak negdje na yt gdje Vladimir prica o tome kako je Zoran vise gledao na drugu stranu,ne prema kanalu gdje su pronasli Jecu sutradan!! Sto vise godina prolazi,citajuci sve ovo ,vidim da je sve"pripremljeno",ali Karma ih ubija ..jedno po jedno se razboljeva,a kokodakali su novinarima,bili "najpopularnija" porodica ,kao zivi rijaliti!!Zao mi je samo Jecine pokojne majke sto nikad nije ispricala istinu,da je Jeca htjela da ostavi Zorana( i o tome se pricalo) te da su se petak na noc svadjali kod njezine mame ,jer Jelena nije htjela kuci da ide..da u subotu Jecu nitko vidio nije ,niti je otisla po zelje kod kolegice ,a nije imala obicaj da se ne pojavi ,ako je rekla da ce doci po zelje za sarmice!?Losa prica,a samo da je naci metalna sipka kojom su ju ubili...neka kopaju onu plocu na nasipu,koja je uradjena napopreko dok se jos Jeca nije ni ohladila u grobu ,bas na mjestu gdje je mozda trebalo da se prekopa sve i potrazi jos dokaza!!!Sramota ! Samo da nam je znati tko namjerno je pokvario dokaze i tko se trudi da se ne pronadje ubica tj.ne osudi krivac! Po svemu ovome,Zoran ju je zadnji video,na cudnim mjestima nadjen njegov DNK,na tijelu pokojnice,zatim krv u automobilu,jakna koje nema itd!Ako je bio u riflama,kako to da je u potragu isao u maskirnim hlacama?!Ma ima tu nelogicnosti auuuuu...netko pomaze da se slucaj razvuce sto duze..Ali da je u Americi sudjenje,odavno se zna tko bi vec zavrsio odavno iza resetaka,pa ako nije kriv,neka prica tko jeste...jer zna!!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija