• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/KURIR

27.12.2019

21:40

CRNOGORAC DANIMA PRATIO PA ZAKLAO BIVŠU DEVOJKU samo zato što mu je rekla jednu stvar! Otkriven MOTIV STRAŠNOG UBISTVA U NOVOM SADU!

Vesti

CRNOGORAC DANIMA PRATIO PA ZAKLAO BIVŠU DEVOJKU samo zato što mu je rekla jednu stvar! Otkriven MOTIV STRAŠNOG UBISTVA U NOVOM SADU!

Podeli vest

Dejan Dabović (28) iz Herceg Novog ispričao u policiji da je dva dana pratio bivšu devojku Dušanku Jocović (25), a kad joj je prekjuče prišao da razgovaraju, pao mu je mrak na oči i zaklao ju je

U četvrtak sam neko vreme čekao Dušanku ispred zgrade. Video sam je da ide s posla s kesama punim voća i povrća. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ostavim na miru. Ne znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne, ostalo sve znate.

Ovim rečima je policajcima opisao svoj svirepi zločin Dejan Dabović (28) iz Herceg Novog, koji je prekjuče oko 16 sati zaklao Dušanku Jocović (25), svoju bivšu devojku, u Ulici Alekse Šantića u Novom Sadu.

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Dabović je presreo Dušanku ispred njene zgrade i, nakon kraće svađe, zario joj je nož u dušnik i grudi, pa pobegao. Devojka je preminula na putu do bolnice, a on je uhapšen dva sata kasnije u Novom Sadu. Posle hapšenja Dabović je pokazao hladnokrvnost i ispričao „da nije mogao da podnese to što Dušanka i on nisu više zajedno“.

- Iz Crne Gore došao sam u ponedeljak u Novi Sad. Iznajmio sam sobu u hostelu, blizu njene zgrade. Pratio sam je dva dana. Nisam je video sa drugim muškarcem, što mi je bilo drago. U četvrtak sam je čekao ispred zgrade.

Video sam je da ide sa posla. Istrčao sam ispred nje, a ona je počela da viče da je ostavim na miru. Ne znam, puklo mi je nešto u glavi, izvukao sam nož iz jakne, ostalo sve znate - ispričao je bez trunke kajanja Dejan Dabović.

 

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Kako je dalje rekao, kada je shvatio da ona ne diše, seo je u kola i otišao do hostela da se presvuče.

- Mislio sam da se vratim svojoj kući. Samo sam se presvukao, pošto je njene krvi bilo i na meni. Uzeo sam kofer i krenuo i tada sam naleteo na dva inspektora u civilu - ispričao je Dabović.

Kako saznajemo, Dušanka i Dejan, oboje državljani Crne Gore, dugo su bili u emotivnoj vezi, a ona je pre osam godina došla u Novi Sad, gde je završila fakultet i zaposlila se u Gradskoj upravi za sport.

- Ne znam zašto su stvarno raskinuli.

Znam da je ona znala da se žali da je Dejan ljubomoran i da joj brani da radi, kao i da hoće da se ona vrati u Herceg Novi.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ona to nije želela, imala je i srpsko i crnogorsko državljanstvo, molila je njega da on pređe u Novi Sad, ali on nije hteo. Bila je i dobra odbojkašica i dobar student, a da ne govorim kakva je drugarica bila.

Niko od nas ne može da poveruje da je više nema i da je na tako brutalan način ubijena - kaže Dušankina drugarica. Ona dodaje da joj je Dejan pravio ljubomorne scene, naročito letos, dok je bila u Herceg Novom, zbog čega je morala ranije da se vrati za Novi Sad. - To je sve bilo bespotrebno. Delovalo je kao da ne može da podnese njen uspeh - kaže drugarica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bosko

pre 4 godine

Gospode sta rade ovi primati nejebicari iz Crne Gore. Mene su oni gori od siptara. U Beogradu puca profesionalac iz snajpera, niko nista nidje. Ovaj doso iz CG uze te zakla ovu jadnu djevojku. C,c,c, sacuvaj nas boze prikaza i nakaza !

laki

pre 4 godine

kao pao mu mrak na oči. g...o jedno pa došao je sa namerom da je ubije. da nije, sta ce mu onda noz. ko jos ide da se vidi sa bivsom devojkom sa nozem. e dabovici dosta više.

Tužilac

pre 4 godine

Ne daj Bože nikome takve tragedije, uspešna, pametna, vredna devojka i onda je izopačeni psihopata ubije samo zato što neće da bude njegova ... bacajte to smeće u zatvor i zazidajte vrata ili vraćajte smrtnu kaznu za ovakve monstrume.

Petar

pre 4 godine

Zao mi je devojke, tuga do neba !!!! Al moram da priupitam: Ona dodje iz "njihove" Crne Gore i gle cuda ZAPOSLI se u "Upravi sporta...." u Novome Sadu????????????????????????????????????????????????? Kako bre ????

Nn

pre 4 godine

Idiot, nosio noz I kao smracilo mu se. Poso je s namerom da je ubije. Steta sto nema smrtna kazna.

Kaya

pre 4 godine

Suvišan je svaki komentar.. A monstrumu da se sudi tako što će da se vrati smrtna kazna... Počivaj u miru, anđele.. Porodici iskreno saučešće..

MilosObilic1389

pre 4 godine

А нож се као "случајно" задесио у јакни...Баш у часу када је "кврцнуло" нешто у глави... Букагије на ноге, и 40 година робије, да туца камен сваког дана од јутра до мрака...!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija