• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

29.12.2019

09:38

NOŽEM UBO VRŠNJAKA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Krvava svađa tinejdžera u Nišu!

Vesti

NOŽEM UBO VRŠNJAKA U ŠKOLSKOM DVORIŠTU! Krvava svađa tinejdžera u Nišu!

Podeli vest

U dvorištu jedne osnovne škole u Nišu sinoć je izboden trinaestogodišnji dečak, koji je odmah zbrinut u Kliničkom centru. Povrede koje je zadobio nisu opasne po život i dečak nije životno ugrožen

 

Kako Informer saznaje, njega je nožem u rame ubo vršnjak koji je ubrzo priveden.

- Sve se dogodilo sinoć oko pola devet u dvorištu jedne škole u opštini Palilula u Nišu. Dečaci su se najpre posvađali, a zatim je jedan od njih izvadio nož - kaže Informerov izvor.

Nije poznato zbog čeka su se dečaci posvađali, a policija se nije zvanično oglašavala.

Policija je odmah identifikovala i privela maloletnika.

- On će biti saslušan kod sudije za maloletnike, kaže naš izvor i dodaje da će nakon istrage biti poznati svi detalji ovog događaja.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Nije dobro,ili će te se manuti zakona i rigoroznije vaspitavati i kažnjavati decu kao nekada,ili ovo neće sa njima izaći na dobr jer sad deca počinju da maltretiraju starije osobe.Nekada se znao red i poštovanje,ovo sad je anarhija.Secite u korenu inače imaćemo velikih problema sa njima jer im po zakonu ne smeš ništa,smešno i žalosno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija