• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.12.2019

11:10

ZA MALČANSKIM BERBERINOM IZDATA PLAVA POTERNICA! Rebić objasnio šta to znači za dalju potragu

Vesti

ZA MALČANSKIM BERBERINOM IZDATA PLAVA POTERNICA! Rebić objasnio šta to znači za dalju potragu

Podeli vest

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da je policija 95 odsto sigurna da otmičar Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, nije sa žrtvom Monikom Karimanović (12) prešao državnu granicu i rekao da je za njim ipak raspisana plava međunarodna poternica

On je objasnio da je potraga otežana zbog teškog terena, ali i zato što se Jovanović očigledno dobro pripremio za izvršenje ovog dela i obezbedio skloništa u kojima će boraviti sa žrtvom.

- Oko dva meseca pre nestanka Monike, Jovanović je viđen na tom području. Videli su ga i njeni roditelji na izvesnoj udaljenosti od kuće, ali nisu sa njim imali kontakt, kao i meštani knjaževačke opštine - rekao je Rebić.

Dodao je da se uspešno skrivanje višestrukog silovatelja može objasniti i činjenicom da u predelu Knjaževca i celom potezu od Niša prema Zaječaru i Pirotu, ima mnogo napuštenih sela i da u 90 odsto kuća niko ne boravi, a za skrivanje su pogodna i groblja.

MALČANSKI BERBERIN DUGO VREBAO MONIKU! Taksista iz Niša prepoznao monstruma, NJEGOV ISKAZ POLICIJI OTKRIVA NOVE DETALJE!

Foto: Anel Grbović

Policija, prema njegovim rečima, svaki objekat obilazi više puta, za slučaj da otmičar menja mesta boravka.

Rebić je zahvalio lovačkim udruženjima i izviđačima koji kao vodiči učestvuju u potrazi, ali i građanima na dobronamernim informacijama, ističući da policija proverava svaku dobijenu informaciju.

- Mi ne gubimo nadu, verujemo da je živa i da ćemo je pre ili kasnije naći - zaključio je Rabić.

Inače, plava poternica znači obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim kriminalnim aktivnostima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija