• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2019

17:25 >> 17:42

EKSKLUZIVNO! EVO KAKO SADA IZGLEDA MALA MONIKA KARIMANOVIĆ! (FOTO)

Vesti

EKSKLUZIVNO! EVO KAKO SADA IZGLEDA MALA MONIKA KARIMANOVIĆ! (FOTO)

Podeli vest

Informer.rs donosi ekskluzivnu fotografiju male Monike nakon što je policija pronašla u selu Pasjača kod Svrljiga

ZABRANJENO PREUZIMANJE FOTOGRAFIJE BEZ DOZVOLE REDAKCIJE

Prema našim saznanjima, u trenutku kada je shvatio da mu se policija približila, Malčanski berberin Ninoslav Jovanović je otetu devojčicu pustio i zatim nastavio da beži. 

Selo Pasjača u kome je devojčica pronađena je pod blokadom. Prisutan je veliki broj pripadnika policije koji intenzivno tragaju za Malčanskim berberinom.

Foto: informer.rs (ZABRANJENO KOPIRANJE I PREUZIMANJE)

MUP je pozvao meštane da provere kuće koje ne koriste. Policiji je meštanin prijavio da je nešto sumnjivo primetio, jer je čuo ženski glas iz jedne kuće.

Foto: A. Grbović

Ovo je kuća u kojoj je devojčica pronađena

Duž celog puta su pripadnici policije. Građani su prijavili policiji da su videli jednog čoveka njima nepoznatog kako trči ulicama sela Pasjača i opmah su obavestili policiju.

Podsećamo, mala Monika Karimanović pronađena je 10 dana nakon što ju je Ninoslav Jovanović poznatiji kao Malčanski berberin kidnapovao. On je, kada je shvatio da ga je policija locirala, pustio devojčicu i dao se u beg.

Foto: informer.rs (ZABRANJENO KOPIRANJE I PREUZIMANJE)

Majka male Monike, Aleksandra, rekla je za Informer.rs da je devojčica dobro, a trenutno se nalazi na pregledima u niškoj bolnici nakon čega bi trebalo da stigne kući.

Sve o otmici male Monike Karimanović pročitajte OVDE.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naca

pre 4 godine

Budi hrabra devojcice, kao i do sad. Sve prodje, pa i ruzna secanja ce nestati vremenom. Kosa ce porasti, lepa si, sigurno i pametna, cim si uspela da prodjes kroz ovo i prezivis. Mozda ce ti biti tesko u pocetku, ali zavrsi skolu i nadam se neku visu, postaces svoj covek i sve ce ovo biti daleko iza tebe. Zelim ti svu srecu i beskrajno mi je drago da si se vratila svojoj porodici i prijateljima.

Max

pre 4 godine

Dobro je da si ziva i zdrava ostala, procice i to vremenom, mlada si i jaka, kasnije vidi da upises neki borilacki sport da vezbas, zelim ti djete malo sve najbolje u zivotu.

Ana

pre 4 godine

Slikate devojčicu koja je u stanju šoka. Sram vas bilo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija