• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Inofmrer.rs/kosovoonline

30.12.2019

21:11

ŠIPTAR NOŽEM NAPAO SRBINA! Užas u Gnjilanu!

Vesti

ŠIPTAR NOŽEM NAPAO SRBINA! Užas u Gnjilanu!

Podeli vest

U selu Cernica kod Gnjilana veceras je teško povreden S.J (52) srpske nacionalnosti, kada ga je jedan Albanac napao nožem izjavio je za Kosovo onlajn Zoran Stojković iz Biroa Kancelarije za KiM u Kosovskom pomoravlju

Incident se dogodio oko 17 časova u selu Cernica, potvrdio je za Kosovo onlajn regionalni portparol Kosovske policije Ismet Hašani.

Povredeni Srbin je prebačen u bolnicu u selu Pasjane, a odatle u Gnjilane, odnosno za Prištinu, rekao je Hašani.

Hašani je rekao da je osumnjičeni, koji je poznat policiji, u bekstvu i da se za njim traga.

Na lice mesta su izašli policijski istražitelji.

Prema recima Stojkovića, teško povređeni S.J. nije ni slutio ništa kada mu je veceras na vrata kuće zakucao komšija Albanac sa kojim je od ranije imao loše odnose.

Čim je otvorio vrata došlo je do sukoba i zadobio je pet uboda u leđa. Napadač je odmah pobegao, a supruga S.J. je brzo pozvala u pomoć komšije koje su ga prevezle u bolnicu.

Stojkovic navodi da su stanovnici ovog sela, u kome živi oko 70 Srba, veoma uznemireni i uplašeni.

U multietnickom selu Cernica, udaljenom desetak kilometara od centra Gnjilana, danas je ostalo da živi oko tridesetak srpskih porodica, dok ih je pre oružanih sukoba bilo tri puta više.

Od 1999. godine sedmoro Srba je ubijeno u Cernici ukljucujuci i dete od 3 godine, navodi Kosovo onlajn.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija