• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

03.01.2020

19:33

VIKALE SU "TANJA, PROBUDI SE"! Tragedija potresla Aleksinac, OČEVICI OTKRILI POTRESNE DETALJE

Vesti

VIKALE SU "TANJA, PROBUDI SE"! Tragedija potresla Aleksinac, OČEVICI OTKRILI POTRESNE DETALJE

Podeli vest

Tanja Jović (29) iz Aleksinca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se sa verenikom Mladenom V. (25) i njegovim prijateljem Milanom D. (24) vraćala sa proslave reprize Nove godine.

Do tragedije je došlo kada je Milan izgubio kontrolu nad "opelom", u kom su bili devojka i njen verenik, pa se isprevrtao.

Kako je naveo Informerov izvor iz istrage, do saobraćajke je došlo oko 2.30 u Ulici Južnomoravskih brigada u Aleksincu.
- Vozač "opel kalibre" je zbog velike brzine sleteo sa puta i počeo da se prevrće. On je prilikom tumbanja udario u parkirani "pežo", pa u gomilu behaton ploča. Tanja je ostala na mestu mrtva, a pravo je čudo kako su Mladen i Milan prošli samo sa lakšim povredama - naveo je on.

Jeziv prizor
Vlasnik kuće ispred koje je došlo do udesa kaže da je udarac odjeknuo kao prasak bombe.
- Istrčao sam na ulicu i video jeziv prizor. Moje "pežo" je bio prevrnut nasred ulice, a "opel" je bio na krovu naslonjen na ogradu. Video sam mladiće kako iznose devojku, koja nije davala znake života. Primetio sam da ima stravičnu ranu na glavi iz koje je obilato curila krv. Odmah mi je bilo jasno da joj nema pomoći - rekao je on.

Foto: Privatna arhiva

Tanjin otac Aca Jović


Ovaj svedok nesreće kaže da je ubrzo posle sudara stiglo i vozilo sa prijateljima nastradale devojke.
- Iz tog auta su izašle devojke i počele da vrište i dozivaju svoju nastradalu drugaricu. Vikale su: "Tanja, probudi se!" Bilo je jezivo gledati ih u tom bolu - rekao je očevidac i dodao:
- Ono što je najgore je to što nastradala devojka sa verenikom živi samo par stotina metara odavde. Kako sam čuo, oni su nameravali da ovde samo okrenu auto kako bi se odvezli nazad do kuće. Izgleda da je vozač prebrzo išao. Ovo je strašna tragedija, jer su izgubljeni mladi životi.

Radovali se svadbi
Aca Jović, otac nastradale Tanje, kaže da ne može da veruje da mu je ćerka nastradala.
- Ne mogu da poverujem da je više nema. Sa Mladenom se zabavljala četiri godine, a u avgustu smo napravili veridbu. Novogodišnju noć smo proveli zajedno, nisam ni slutio da je tada poslednji put vidim. Radovali su se reprizi novogodišnje noći, znam da su otišli u kafanu, Tanja se lepo doterala, poslala nam je sliku da je vidimo. Sve im je išlo kako treba, zet ima auto-perionicu, radovali smo se svadbi, a sad je sahranjujemo - ispričao je Aca grleći ćerkinu sliku. 


Vozač bio pijan?


Saobraćajna policija je odmah nakon udesa uzela krv od vozača Milana D. kako bi bilo utvrđeno da li je bio pijan.
- Prema svemu sudeći, on je pio. Da li je u krvi imao više alkohola od dozvoljene količine, ostaje da se vidi nakon urađenih analiza. Svakako da će protiv njega biti podnete odgovarajuće krivične prijave - naveo je naš izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija