• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

04.01.2020

17:48

MALČANSKI BERBERIN JE PRIŠAO MOJOJ ĆERKI I DAO JOJ CEDULJICU, NA PAPIRU JE PISALO... ŠOK! Ispovest oca čiju je ćerku Ninoslav Jovanović pokušao da otme dva meseca pre Monike!

Vesti

MALČANSKI BERBERIN JE PRIŠAO MOJOJ ĆERKI I DAO JOJ CEDULJICU, NA PAPIRU JE PISALO... ŠOK! Ispovest oca čiju je ćerku Ninoslav Jovanović pokušao da otme dva meseca pre Monike!

Podeli vest

“Malčanski berberin” pokušao da mu otme ćerku dva mesec a pre Monike, slučaj odmah prijavili policiji

Prišao joj je za vreme velikog odmora, dok je čekala drugaricu koja je kupovala užinu. Pozvao je po imenu da krene s njim, a pošto je odbila, dao joj je ceduljicu i rekao da je baci čim je pročita. Na papiru je pisalo moje ime i prezime. Rekao joj je da zna gde živimo, da joj poznaje oca ida će joj ubiti roditelje ako ne pođe sa njim. U tom trenutku naišla je drugarica, tako da je nepoznati muškarac koji je prišao mojoj ćerci pobegao.

Ovo je za “Novosti” ispričao Nikola Dimitrov iz Niša, koji veruje da je manijak koji je 18. oktobra u dvorištu Osnovne škole “Čegar” prišao njegovoj jedanaestogodišnjoj ćerci, upravo Ninoslav Jovanović za kojim policija trega 16 dana. Kako je njegova ćerka ispričala roditeljima, a zatim i policiji, manijak je imao medicinsku masku na ustima i užasno čudan pogled od kojeg je pretrnula od straha.

MONIKA I ZA BOŽIĆ OSTAJE U BOLNICI! NJENOJ MAJCI POZLILO, DEVOJČICA JOJ ČITA BAJKE I BRINE O NJOJ... Otac ispričao detalje iz Kliničkog centra!

 

 


Kada je ušla u učionicu posle velikog odmora, devojčica je, kaže, sve vreme ćutala i bila preprlašena. Da zlo bude veće, posle časova, kada je krenula kući, opet ju je sačekao isti manijak. Stajao je iza jednog automobila gde ju je čekao. Ovoga puta bio je ljubazan i fin i ponudio joj poklon i bombone i molio je da krene sa njim da joj nešto pokaže.


-  Kako je ponovo odbila, on je počeo da viče tako da su ga i druga deca čula. Rekako joj je da ju je danima pratio dok je imala fizičko, da zna sve o njoj i njenoj porodici, te da će joj upasti u kuću, da zna da joj otac vozi plavi auto i da će ga ubiti ako ne krene s njim. Na svu sreću, smogla je snage da se odbrani, pitala ga je zašto traži njene roditelje, otkud poznaje njenog tatu i šta hoće od njega. Kada se napravila gužva u dvorištu,  on je opet pobegao – priča nam Dimitrov.

MALČANSKI BERBERIN POKUŠAO DA KIDNAPUJE JOŠ JEDNU DEVOJČICU?! Svetla se noću ne gase, roditelji DOČEKUJU I ISPRAČAJU žensku decu!

 



On kaže da im devojčica nije odmah toga dana ispričala šta se dogodilo, najverovatnije iz straha.

Primetili smo da dete povraća, ali smo mislili da ima stomačni virus. Bila je bleda, nije jela ništa toga dana. Uveče je dobila i temperature. Kada je posle par dana krenula u školu, zamolila je baku da je isprati. Na putu do škole, baku je stegla jako za ruku i povikala: “Bako to je on, to je on, samo sada nema masku, prepoznajem ga po pogledu”. Tek tada je baki ispričala o čemu se radi, a onda i nama. Iste večeri otišli smo u policiju i sve prijavili. Dete ga je opisalo da je viši od mene, da ima godina otpirlike kao njen stric (koji ima 45), da je skroz kratko ošišan i da je imao kačket – priča nam on. Dodaje i da je odmah pomislio na “Berberina” koji je bio na slobodi, a da je sada gotovo siguran da se radi o njemu.


-  Čak i profil moje ćerke odgovara opisu ovih devojčica koje su na meti. Ima dugu gustu kosu, tamno smeđa je, visoka, ima 11 godina, mirna je i povučena. Krv mi se u žilama ledi kad pomislim šta je moglo biti. Sve vreme smo brinuli šta će biti s Monikom, bili smo jako uznemireni, al ii presrećni kada su je pronašli živu. Deca uskoro kreću u školu, a moja supruga i ja kao roditelji, mnogo strahujem što je manijak i dalje na slobodi – zabrinut je Dimitrov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
misa

pre 4 godine

A sta je otac cekao?Imao je povoda da svim sredstvima zastiti dete..t/j da ga posalje u vecna lovista i spase mnoge ..hm...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija