• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Veljković

08.01.2020

10:48

BRUTALNO TUKAO ŽENU I PRETIO JOJ PIŠTOLJEM! "Kažnjen" nanogicom i sa malo više od 500 evra!

Vesti

BRUTALNO TUKAO ŽENU I PRETIO JOJ PIŠTOLJEM! "Kažnjen" nanogicom i sa malo više od 500 evra!

Podeli vest

Vladimir Bradičin (61) iz Brnjice kod Golupca, osuđen je pravosnažno pred Osnovnim sudom u Velikom Gradištu na jedinstvenu kaznu od 10 meseci kućnog zatvora uz elektronsko praćenje, zbog tri krivična dela - nasilje u porodici, nedozvoljeno držanje oružja i neovlašćeni promet akcizne robe

Ova presuda doneta je 3. januara, na predlog osnovnog javnog tužioca, prema sporazumu o priznanju krivice sklopljenim sa optuženim. Osim na kućni zatvor, on je osuđen i na novčanu kaznu od 50.000 dinara, a platio je i 16.000 na ime troškova postupka. 

Optuženi je uhapšen 1. januara u popodnevnim satima, jer je, u alkoholisanom stanju, fizički i psihički maltretirao svoju suprugu, vređao je, psovao, udario pesnicom u glavu i pretio da će da je ubije pištoljem. 

VLADIMIR IZ BRNJICE ŽENI PRIREDIO DOČEK IZ PAKLA! Psovao je i tukao, a onda je POTEGAO PIŠTOLJ!

U sklopu presude, njemu je izrečena i mera zabrane prilaska oštećenoj na manje od 20 metara, kao i zabrana komunikacije na godinu dana. Prilikom pretresa kuće, policija je pronašla nelegalni pištolj CZ M-57 od 762 mm i 67 metaka za njega, a u dvorištu 480 litara nafte za preprodaju, pa je Bradičin, koji do sada nije bio osuđivan, optužen i za nelegalno oružje i za nelegalni promet akcizne robe. 

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu jedno je od najmanjih, ali i najefikasnijih u Srbiji. U prošloj godini sklopljeno je čak 37 sporazuma o priznanju krivice, a sa primenom tog instituta nastavilo se i početkom 2020. godine, jer se na taj način znatno ubrzava postupak i smanjuju ukupni troškovi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 4 godine

kad ubije nekoga bice (opet) kukanje. sa ovakvom kaznenom politikom necemo daleko stici.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija