• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.01.2020

14:31

CARINICI ZAUSTAVILI VOZ, u vagonu ih sačekao ŠOK (FOTO)

Vesti

CARINICI ZAUSTAVILI VOZ, u vagonu ih sačekao ŠOK (FOTO)

Podeli vest

Na graničnom prelazu Ristovac carinici su pronašli 12 ilegalnih migranata u jednom od vagona teretnog voza koji je iz Grčke preko Srbije saobraćao ka Slovačkoj.


Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, carinici su migrante pronašli 4. januara u tretnom vozu tako što su uočili da je na jednom od vagona oštećena carinska plomba, što je iniciralo detaljan pregled vagona.

Navode da je vagon bio natovaren kompjuterskim monitorima, a na naslaganim kutijama zatečeno je 12 mlađih muškaraca, koji kod sebe nisu imali nikakva dokumenta.

Foto: Uprava Carina

 



U saopštenju navode da su pronađeni migranti, prema njihovim izjavama, iz Avganistana, a po završetku pregleda preuzela ih je policija u dalju nadležnost.

Uprava carina navodi da su carinski službenici skoro svakodnevno suočeni sa brojnim pokušajima migranata da se u tovarima robe ilegalno prebace preko granice.

Ističu da je tokom prošle godine u tom pokušaju sprečeno oko 1.400 migranata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nikola

pre 4 godine

Samo se vi dičite kako ste sposobni da otkrijete i u policijsku stanicu dovedete migrante. A šta će te sa njima posle? Da ih hranite i pojite na račun već napaćenog i osiromašenog naroda. Sram vas bilo. Gledate da se udvorite Merkelovoj i Makronu i ostalim bitangama belosvetskim nesvesni sta time radite. Umesto da se mutavi pravite pa neka ih otkrivaju Madjari, Hrvati i ostali. Zapamtite dobro, za najvise 5 godina nece biti cudno kada odes u bolnicu a ono tamo rade Avganistanci i drugi. Ode naša omladina za Nemačku i ostale zapadne zemlje, a ovde ostaju stari i migranti koji će se kotiti kao kunići. Kosovo smo izgubili jer nas je tamo bilo 10 puta manje od Siptara zbog odnosa u broju rodjene dece kod nasih i njihovih parova. U istoriji je 50 godina kap vode u okeanu i nećemo okom trepnuti biće ih više nego nas Srba. Zapitajte se malo umesto što punite vaše duboke dzepove.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija