• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2020

12:38

NEBOJŠA UBIJEN DOK JE SKLAPAO KOLICA, sada se pojavila NOVA SAZNANJA: Osumnjičeni priznao ubistvo, a prva rečenica ŠOKIRALA JE ISTRAŽITELJE

Vesti

NEBOJŠA UBIJEN DOK JE SKLAPAO KOLICA, sada se pojavila NOVA SAZNANJA: Osumnjičeni priznao ubistvo, a prva rečenica ŠOKIRALA JE ISTRAŽITELJE

Podeli vest

Čaba Der, koji se sumnjiči za nekoliko brutalnih likvidacija širom Evrope, navodno je priznao ubistvo Nebojše Markovića na Banovom brdu.

Kako piše Index.hu, Der je saslušan u istražnom zatvoru u Mađarskoj u prisustvu advokata, gde je, navodno, priznao zločin na Banovom Brdu, iz januara prošle godine.

Ovaj zločin koji je potresao Srbiju, snimile su sigurnosne kamere, a na snimku je zabeleženo kako ubica sa osmehom na licu prilazi Markoviću dok je ovaj sklapao dečija kolica i hladnokrvno ga ubija.

Foto: printscreen

 

Kako prenose mađarski mediji, Der je saslušan u utorak na zahtev iz Srbije, a svoj iskaz počeo je izjavljivanjem saučešća porodici ubijenog Markovića.

On se navodno branio da je morao da ubije Markovića jer je strahovao za svoj život i nije imao izbora. Takođe je naveo da vozač automobila koji ga je dovezao i odvezao nije imao pojma šta on namerava da uradi i da je bio šokiran onim što je video. 

Osumnjičeni ubica je rekao da je vozač ubrzo otišao i naglasio da mu je žao što je čoveka koji nije imao pojma o čemu se radi označio kao saučesnika.

Foto: printscreen facebook

Nebojša Marković

Inače, prema podacima španske policije, Čaba je 28. avgusta 2017. u Barseloni vođi rakovičkog klana Nebojši Stojkoviću Stojketu (51) četiri puta pucao u glavu i grudi, a prst mu je odsekao u znak opomene. Široj javnosti je postao poznat 5. januara 2019, kada je hladnokrvno ubio Nebojšu Markovića (37) na Banovom brdu.

Kamere za video-nadzor su ga snimile dok je u beloj jakni i sa osmehom na licu prišao Markoviću i ubio ga. Ispostavilo se da je ubio pogrešnog i da porodica Marković i čovek koji je bio na meti žive u istoj zgradi.

Kamere su ga snimile i 30. juna 2018. u Amsterdamu, kada je u jednom italijanskom restoranu naočigled brojnih gostiju hladnokrvno pucao u glavu Ivanu Serdarušiću (62), kontroverznom hrvatskom biznismenu, koji je učestvovao u švercu 100 kilograma kokaina.

Mađarska policija ga sumnjiči da je 20. septembra 2018. ubio biznismena Lasla V. na jednom parkingu u Budimpešti tako što ga je naterao da klekne i pucao mu u glavu.

Njegovo telo je bacio u obližnji potok i pobegao, a u automobilu ubijenog su pronađeni droga i novac. Sumnja se da su došli u sukob jer je Čaba pokušao da mu proda drogu pomešanu sa zaslađivačem.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija