• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/Informer

12.01.2020

18:41

UBIO BABU I DEDU ZBOG PENZIJE! Osuđen posle tri godine, na 20 godina zatvora zbog svirepog ubistva!

Vesti

UBIO BABU I DEDU ZBOG PENZIJE! Osuđen posle tri godine, na 20 godina zatvora zbog svirepog ubistva!

Podeli vest

Apelacioni sud u Nišu osudio je Alena Markovića (30) iz boljevačkog sela Sumrakovac na 20 godina zatvora pravosnažno, jer je 2016. godine sekirom ubio svoju babu Ljubicu Marković (85) i dedu Milana Markovića (88)

Alen je tada tražio da mu deda i baba daju pare od penzije, a kada su oni to odbili, izašao je u dvorište, uzeo sekiru, vratio se u kuću i udario ih njom nekoliko puta. Pre toga je sa ocem pio ispred lokalne prodavnice.

Njegova baba je od zadobijenih povreda odmah preminula, dok je deda umro u bolnici.

Po dolasku policije na mesto nesreće, Alen se nije opirao hapšenju.

Alen koji inače boluje od epilepsije se trenutno nalazi na odsluženju kazne u KPZ u Nišu.

Policija ga zatekla s krvavim rukama

Komšija je Alena video u dvorištu kada je uzimao sekiru, pa je u strahu da će on nešto loše uraditi pozvao policiju. Međutim, krvavi pir je počinjen pre dolaska patrole.

- Patrola je Alena zatekla u kući, s krvavom sekirom u rukama. Mirno se predao policajcima - napomenuo ispričao je izvor ranije.

Marijana Marković, nevenčana Alenova supruga, s kojom on ima jednogodišnju ćerkicu, bila je u šoku posle dvostrukog ubistva i Alenovog hapšenja.

 

 

- Alen je uvek bio miran, povučen. Nikada ne bih očekivala da će izvršiti neki zločin. Brinuo je o sebi zbog epilepsije, jer se dešavalo da padne s bicikla - rekla je Marijana.

Kao i Marijana, meštani ovog sela između Bora i Boljevca bili su u velikom šoku.

- Strašno je to što se desilo! Alen je jedinac, majka mu je umrla, a on se relativno skoro oženio Marijanom i dobili su ćerkicu - rekli su meštani Sumrakovca neposredno nakon zločina.

U momentu zločina u domu Markovića bio je i Zoran, Alenov otac.

- Kada je došla patrola, Zoran je izašao iz sobe. Bio je mrtav pijan, jedva je stajao na nogama. Uspeo je da prozbori tek da ništa nije čuo i da nema pojma šta se dešavalo u kući - rekao je naš izvor blizak istrazi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija