• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo/S.Telegraf

15.01.2020

12:59

GOSPODARICA I ROBINJA ISPUNJAVALE SVE ŽELJE, LOLITA ZA NOĆ UZME 550 EVRA! Na spisku klijenata poznati političar i fudbaler! (VIDEO)

Vesti

GOSPODARICA I ROBINJA ISPUNJAVALE SVE ŽELJE, LOLITA ZA NOĆ UZME 550 EVRA! Na spisku klijenata poznati političar i fudbaler! (VIDEO)

Podeli vest

Uhapšena su 22 člana dve kriminalne grupe, zbog sumnje da su od marta 2019. do januara ove godine na području Srbije i Bosne i Hercegovine iznajmljivali stanove u kojima su devojke iz provincije za novac vodile ljubav sa klijentima koji su preko oglasa ugovarali seks.

Kod njih je prilikom hapšenja pronađena evidencija o mušterijama sa cenovnikom, kao i veća suma, 176 mobilnih telefona, 12 laptopova, manja količina droge, municija i četiri vozila koja su korišćena za razvoz prostitutki.

Uhapšeni su: Darko T. (45), Saša G. (47), Saša M. (28), Dragan P. (45), Jelena M. (25), Nemanja R. (38), Zoran J. (44), Damel K. (61), Radomir V. (32), Petar LJ. (35), Srđan G. (49), Marko Ž. (61), Miroslav T. (45), Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Marko R. (32), Tatjana L. (36), Saša N. (38), Tamara H. (33), Nemanja S. (35), Sreten D. (33), kao i policijski službenik Goran S. (45), dok se za još dve osobe intenzivno traga.

Foto: MUP

- Sumnja se da su organizatori seks-mafije sebi i devojkama, koje su iz provincije došle u Beograd, davali nadimke da bi prikrili identitet i seks-biznis u koji su se upustili. Posle toga su na raznim sajtovima, u rubrici lični oglasi, objavljivali gole fotografije devojaka i njihove generalije. Navodili su šta sve vole da rade u seksu i na šta su sve spremne da bi usrećile klijente! Pored fotografije ostavljali su broj telefona, na koji su se javljale privedene žene. Sumnja se da su organizatori kriminalne grupe angažovali radnike za obezbeđenje stanova u kojima su se devojke bavile prostitucijom. Oni su bili zaduženi i za njihov prevoz, kao i proveru dolazaka klijenata - kaže naš izvor iz istrage.

- Vođe grupe su neposredno ili preko angažovanih radnika skupljali zarađeni novac. Od zarade su plaćali troškove, a ostatak su delili članovima, shodno dodeljenim zadacima. Preko osumnjičenog policajca pribavljali su podatke o klijentima koji su im iz nekog razloga bili interesantni. Na taj način su proveravali ko su, čime se bave, koliko zarađuju i da li je automobil kojim su dolazili na ugovorene sastanke bio njihovo vlasništvo. Policajac je bio zadužen za proveru klijenata iz dva razloga - da bi zaštitio devojke od nastranih i nasilnih klijenata i da bi sprečio da ih neko od gostiju otkuca policiji - kaže naš izvor blizak istrazi.

Foto: MUP

Cenovnik usluga koje su devojke pružala zavisio je od želja klijenata i vremena koje su devojke provele sa njima.

- Tarifa se kretala od 100 evra, pa naviše. Zanimljivo je da je jedna devojka pod nadimkom Lolita za celu noć zaradila 550 evra. Grupa je devojkama davala maštovite pseudonime - Željena, Gospodarica, Robinja – navodi sagovornik.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal. 

Foto: Printscreen MUP Srbije

U akciji su zaplenjeni telefoni, laptopovi, pa čak i sveska sa detaljnom evidencijom klijenata u kojoj su se našla i imena jednog političara i jednog poznatog fudbalera. Kako se saznaje, u pitanju su dve kriminalne grupe koje su međusobno sarađivale, a među uhapšenima se našao i jedan policajac.

- U jednom stanu pronađena je i sveska sa podacima klijenata, ali i tarifama devojaka koje su pružila seksualne usluge. Sumnja se da među klijentima ima i poznatih biznismena i javnih ličnosti. U oko su policajcima odmah upala dva dobro poznata imena. Radi se o jednom političaru i jednom fudbaleru - priča izvor.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija