• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

17.01.2020

08:42

GAĐAO SAM JE PEGLOM, NISAM ZNAO DA JE UPALJENA! Đorđe BRUTALNO PRETUKAO IVANU, a sada IZNEO SRAMNU ODBRANU

Vesti

GAĐAO SAM JE PEGLOM, NISAM ZNAO DA JE UPALJENA! Đorđe BRUTALNO PRETUKAO IVANU, a sada IZNEO SRAMNU ODBRANU

Podeli vest

Đorđe Lacković, koji je optužen da je u martu prošle godine pretukao svoju devojku Ivanu Filipović na početku suđenja da ne priznaje optužnicu jer ono što se dogodilo nije bilo tako kako piše baš u optužnici.

Nisam monstrum, kako sam predstavljen u optužnici i medijima, poštujem žene, i nisam nasilnik. Ponovo kažem da mi je žao, razumeo sam optužnicu, ali je ne priznajem. Krivo mi je što se to dogodilo, i da mogu da vratim vreme, sigurno ne bih tako postupio.

 Lacković je devojku, kako se navodi u optužnici, tukao rukama, šutirao nogama, pekao vrelom peglom, nožem joj je naneo posekotine po nogama...

- Tog 12. marta stigla mi je poruka od nepoznate osobe, zašto se moja devojka pravi luda i neće da vrati pare - rekao je Lacković.

- Ivana je najpre sve negirala, ali mi je kasnije ipak priznala da je njen brat pozajmio novac od muškarca iz Mačvanske Mitrovice.

Foto: S. K.

 

Dok su išli ka stanu, nastavili su raspravu, a Ivana se, prema Lackovićevim rečima, pravdala da je ona trebalo da vrati bratovljev dug. Posle toga mu je, kako tvrdi, stigla još jedna poruka od muškarca iz Mačvanske Mitrovice, da je Ivana u novembru vratila deo duga i da, pored 300 evra, duguje još 200 i da mora da ih vrati, da Ivana ne bi bila Severina.

- Kada je priznala da je vratila deo duga, srušio mi se ceo svet. Tukao sam je muvalicom - kazao je Lacković.

- Ona je mene peglom udarila u grudi. Oteo sam joj peglu i, ne znajući da je vruća, uzvratio sam joj udarac. Tukli smo se, a ona je pala i udarila u radijator. Stao sam joj na prste, ali nisam po njima skakao.

Lacković je posle toga, kako tvrdi, otišao iz stana, a od Ivaninog brata je saznao da je ona u Urgentnom centru. Kada je otišao tamo da je vidi, policija ga je uhapsila.

Prema optužnici, Lacković je devojci najpre pretio da će je ubiti i smrviti, a onda je šamarao i šutirao. Uzeo je tabure i njime je udario, a onda i stolicom. U jednom momentu joj je, navodi se u optužnici, glavu stavio na stolicu, a nož pod grlo, insistirajući na tome da prizna da je u vezi sa muškarcem kojem duguje novac. Tim nožem ju je ubo u butine. Ivani (na slici) su konstatovani prelomi rebara, dve rane na natkolenicama i opekotine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija