• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

19.01.2020

09:23

PUCAČ SA BANOVOG BRDA ZAPALIO AUTOMOBIL, RANJENI MLADIĆI KRITIČNO! Policija preuzela snimke sa lokalnih kamera i TRAGA ZA NAPADAČEM! (FOTO)

Vesti

PUCAČ SA BANOVOG BRDA ZAPALIO AUTOMOBIL, RANJENI MLADIĆI KRITIČNO! Policija preuzela snimke sa lokalnih kamera i TRAGA ZA NAPADAČEM! (FOTO)

Podeli vest

Vanja Č. (22) i Luka R. (23) teško su ranjeni sinoć u pucnjavi na Banovom brdu u Beogradu. Dvojica mladića prevezena su na Urgentni centar u teškom stanju. Napadač i saučesnik pobegli pa zapalli automobil kod ski staze u Košutnjaku...

 

Kod ski staze u Košutnjaku, pronađen je zapaljen automobil, marke "ford" sa ukradenim tablicama i sumnja se da su napadač i saučesnik pobegli upravo ovim automobilom, koji su kasnije zapalili kako bi sakrili tragove. 

JEDAN UPUCAN U GRUDNI KOŠ, DRUGI U KIČMU! Dva mladića teško ranjena u žestokoj pucnjavi na Banovom brdu!

Vanja je zadobio teške telesne povrede opasne po život, Luka takođe, ali on nije životno ugrožen. Obojica imaju kriminalni dosije.

Foto: Printscreen TV Pink

Policija je izvršila uviđaj i trenutno se radi na utvrđivanju svih okolnosti pucnjave.

Preuzeti su video snimci iz ulice gde je bila pucnjava. Uzete su i  izjave očevidaca, i trenutno se radi na identifikaciji osoba koje su pucale kao i utvrđivanju motiva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zox

pre 4 godine

Šta ima ministar da kaže na ove svakodnevne pucnjave? Da on se bavi Vesnom Pešić

Branko

pre 4 godine

Pa normalno ako se ta vasa Vesna Pesic bavi pretnjama Predsdniku drzave!!?? A nije vam smetalo kad se bavio krvavom kosuljom Borka Sefanovica !!!???

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija