• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.01.2020

21:47

ŠKALJARCE IZDALO OSOBLJE TAVERNE?! Kamere u restoranu isključene, ali na JEDAN DETALJ ubice nisu računale! ATINSKA POLICIJA SKLAPA KOCKICE BRUTALNE EGZEKUCIJE!

Vesti

ŠKALJARCE IZDALO OSOBLJE TAVERNE?! Kamere u restoranu isključene, ali na JEDAN DETALJ ubice nisu računale! ATINSKA POLICIJA SKLAPA KOCKICE BRUTALNE EGZEKUCIJE!

Podeli vest

Zanimljivo je da kamere u restoranu u kom su 19. januara kasno popodne ubijeni pripadnici škaljarskog klana, Igor Dedović i Stevan Stamatović, u trenutku pucanjve nisu radile, a beg izvršilaca zločina sa lica mesta zabeležile su sigurnosne kamere sa okolnih zgrada koje se sada češljaju

Posebno intrigantno grčkim istražiteljima je kako su Dedović i Stamatović provodili dane pre ubistva, odnosno da li su, skrivajući se u Atini, imali pomagače koji su im pružili utočište. Grčki inspektori Ispituju se sumnjive osobe sa naših prostora koji žive u Atini i okolini.

Informacije o njihovom kretanju i životu u Atini nisu pružile ni supruge koje su svedočile pucnjavi i koje su mesec dana ranije stigle iz Crne Gore u Grčku sa decom kako bi praznike proveli zajedno. Navodno, ne sećaju se ničega, pa ni gde su odsele. One nisu dale ni informacije o lozinkama telefona Dedovića i Stamatovića kako bi inspektori mogli da ih otključaju, tako da se sada radi na tome. 

 

Ono što je policija utvrdila je da su Dedović i Stamatović u Grčku prethodno ušli sa falsifikovanim pasošima Hrvatske i da su u restoran u kom su ubijeni dolazili i ranije, te su ih stalni gosti i osoblje zapamtili. Pitanje je da li su ubice možda imale i pomagače među osobljem, jer su žrtve često dolazile u ovu tavernu.

Oni su u restoran dolazili nenaoružani i bez obezbeđenja, na osnovu čega se zaključuje da su se osećali bezbedno u glavnom gradu Grčke. U restoran su, kako svedoče zaposleni taverne uglavnom dolazili taksijem.

UBISTVO ŠKALJARACA U ATINI OSVETA ZA LIKVIDACIJU U BEOGRADU?! Jedan detalj otkriva sve! Da li je ovo MOTIV DVE BRUTALNE EGZEKUCIJE?

 

 

Isti mediji prenose i da su Stamatović i Dedović već barem mesec dana boravili u Grčkoj, a da su u nedelju došli na oproštajnu večeru jer su nihove supruge sa decom trebale sutradan da se vrate kući.

 

 

Podsetimo, u restoran u Atini, u nedelju popodne, upala su četvorica naoružanih muškaraca maskiranih šalovima. Oni su odmah otvorili vatru ka stolu za kojim su sedeli Dedović i Stamatović sa porodicama. Za stolom je bilo i dece.

Dok su dvojica pucala, druga dva maskirana muškarca su držala druge goste na nišanu. Ispaljeno je više od 30 hitaca, a jedan od njih pogodio je Stamatovićevu suprugu Milevu u nogu i ona je, kao i ranjeni muškarci odmah prevezena u bolnicu. Četvorka je zatim sa lica mesta pobegla crnim džipom i odvezla se u nepoznatom pravcu. Njihova ruta kretanja sada je pod lupom policajaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija