• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.01.2020

10:40

OVO JE VASPITAČICA MARINA, koju je žandarm Pavle RAZNEO BOMBOM! (FOTO)

Vesti

OVO JE VASPITAČICA MARINA, koju je žandarm Pavle RAZNEO BOMBOM! (FOTO)

Podeli vest

Pavle R. (31) iz Stare Pazove najverovatnije je zbog neraščišćenih ljubavnih računa sa Marinom P. (28) iz Nove Pazove aktivirao ručnu bombu i oboje ih odveo u smrt u svom automobilu "opel vektra", na starom vojnom putu između Nove Pazove i Batajnice

Šta se tačno dešavalo u vozilu pre same eksplozije, ostala je tajna koju će žandarm i vaspitačica odneti u grob. 

Marina je, inače, radila kao vaspitačica u vrtiću u Staroj Pazovi, koji su pohađala Pavlova deca, pa se pretpostavlja da su se tu i upoznali. Prema rečima Marinih poznanika, ona je iznenada napustila posao u ovoj ustanovi i prebacila se da radi u rodno mesto.

Nezvanično, u Novoj Pazovi se najpre zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala oko četiri meseca. Pre dvadesetak dana ona je ponovo promenila radno mesto i prešla u obdanište u blizini porodične kuće, gde je radila do kobnog jutra.

Foto: Printscreen Fejsbuk

Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, koji je decu često dovodio u vrtić.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. Zbog toga je čvrsto rešila da prekine svaki kontakt sa žandarmom i vrati se staroj ljubavi, kako bi mogla da osnuje svoju porodicu. 

Marinini prijatelji negariju da je terala Pavla da se razvede. 

Pavle je oko godinu dana bio pripadnik novosadskog odreda Žandarmerije, ranije je bio zaposlen u Policijskoj stanici Stara Pazova. Njegove kolege zatečene su onim što je učinio u utorak ujutru, svi su još u šoku i neverici, pogotovo što je odavao utisak čoveka posvećenog porodici, deci i religiji.

Inače, stradali žandarm bio je u centru pažnje pre tri godine, kad je u medijima pričao o svom hobiju - rezbarenju ikona i gusala.

Dvoje mladih biće sahranjeni danas. Porodica, rodbina i prijatelji na večni počinak ispratiće Marinu u 13 časova na Novom groblju u Novoj Pazovi, dok će se sat kasnije u Staroj Pazovi od Pavla oprostiti njegovi najmiliji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Има ли психолога у МУП-у...? Шта раде ти људи...? Да ли разговарају са запосленима...? Коме одговарају за свој рад...? Иду ли српски жандарми на лекарски преглед редовно...? А требало би...!

idinakosovo

pre 4 godine

šta ti miloše obiliću radiš ovde u Srbiji,što ne ideš kosovo da braniš?

Olja

pre 4 godine

Sta ne, uopste, trazila sa ozenjenim covekom?! Ne opravdavam njegov nacin, ali, devojke, pobogu, birajte drustvo!

metohija

pre 4 godine

Svi vi što se busate sa "nickovima" nekih srba iz daleke prošlosti, što pišete ćirilicama, što plivate za časni krst, pozivate na moralnost ste najnemoralniji ljudi zapravo. Kao i ovaj sociopata koji je ubio ženu. Danas se najveća polemika vodi oko tzv. neverstva, ne pita se niko zašto on nije lečen, ako je bio bolestan, zašto se njegova žena nije obratila nekom za pomoć, jer je morala videti neku patologiju kod njega, zašto je osoba koja je bila u vezi sa njim bila sa njim, ako je primetila da s njim nešto nije u redu? Hiljadu pitanja važnijih ima od pitanja da li je bilo prevare ili ne. To licemerje koje vlada i dovodi do ovakvih ubistava, samoubistava i slično. Propagirate neku tradiciju i vernost, ne date ljudima da žive kako hoće i oni se boje da osete nešto drugo, da pogledaju nekog drugog. Ne podržavam da neko ko je u braku ide s nekom drugom osobom, treba da se razvede u tom slučaju i da mu savest bude mirna. Razumljivo je da ne može svaki brak ni da funkcioniše i zato ne treba da se nastavlja. Međutim, u Srbiji i dalje je greh razvesti se, šta će narod da kaže, strašno je ići kod psihijatra, šta će selo da kaže, da je lud.. ali zato, kad pukne pod pritiskom svih tradicija, gusala i slično, onda ubije nekog a ostanu deca da to gledaju i da se za par godina i oni pojave kao nove ubice,u istim tabloidima.

MARINA BEŽALA OD OŽENJENOG PAVLA, PROMENILA VRTIĆ DA GA NE BI VIĐALA... Isplivali novi detalji užasa u kojem je žandarm RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU!
Hronika

MARINA BEŽALA OD OŽENJENOG PAVLA, PROMENILA VRTIĆ DA GA NE BI VIĐALA... Isplivali novi detalji užasa u kojem je žandarm RAZNEO SEBE I LJUBAVNICU!

Dan posle tragedije koja se desila na Vojnom putu blizu aerodroma Batajnica, kada je Pavle Rakonjac ručnom bombom razneo sebe i Marinu Petković, ispred porodičog doma nesrećne devojke u Novoj Pazovi okupio se veliki broj prijatelja i rodbine kako bi izjavili saušešće. Grupa momaka na ulazu u kapiju, čekala je da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke. Porodica i prijatelji nisu hteli da komentarišu ovaj nesrećni događaj, već su ljubazno zamolili novinare da se udalje

22.01.2020

18:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija