• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

28.01.2020

23:45

SILOVAO ŽENU PRED NJENIM MOMKOM! Sramotna presuda za monstruozni zločin u Velikoj Krsni!

Vesti

SILOVAO ŽENU PRED NJENIM MOMKOM! Sramotna presuda za monstruozni zločin u Velikoj Krsni!

Podeli vest

Bata V. (23) osuđen na minimalnu kaznu iako je zverski silovao Tijanu I. (50) pred njenim dečkom Ivanom V. (23). Danijel M. (33), koji je Ivana držao i tukao dok je Bata silovao Tijanu, dobio je samo 10 meseci

Bata V. (23) iz Velike Krsne osuđen je pravosnažno na samo pet i po godina zatvora jer je u oktobru 2017. u tom mestu zverski silovao Tijanu I. (50) pred njenim dečkom Ivanom V. (23), kog je monstrum zatim i pretukao! Batin saučesnik Danijel M. (33) istom presudom dobio je samo 10 meseci zatvora jer je tukao Ivana i držao ga dok je njegova devojka bila silovana!

Ovom skandaloznom odlukom Apelacionog suda odbijene su žalbe i tužioca i branilaca optuženih i potvrđena je presuda Višeg suda u Beogradu.

Iz čiste obesti

Stravičan zločin dogodio se 13. oktobra 2017. u Ivanovoj kući u Velikoj Krsni, a Bata i Danijel su uhapšeni tri dana kasnije.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, silovatelj i njegov drug su te večeri pili ispred prodavnice, kad su videli Ivana kako sa Tijanom ide ka svojoj kući.

- Bata i Danijel su iz čiste obesti potrčali za njima i upali u Ivanovu kuću vičući: "Policija! Policija!" Odmah su pogasili svetla i počeli krvnički da biju mladića. Zatim, dok je Danijel držao Ivana u jednoj sobi, Bata je odveo Tijanu u drugu i zapretio joj da će joj ubiti dečka ako ne pristane na seks. Prestravljena žena je najpre to odbila, ali kada je shvatila da će nasilnici zaista nauditi njenom dečku, pristala je, ali je molila Batu da stavi kondom. Kad je manijak završio sa iživljavanjem, ponovo je sa prijateljem pretukao i Ivana i nesrećnu ženu, a onda su pobegli - ispričao je naš izvor, i dodao:

Monstrum hteo da uđe u "Parove"

Bata V. se 2016, godinu dana pre silovanja i prebijanja u Velikog Krsni, prijavio za učešće u rijalitiju "Parovi" na TV Hepi, ali su ga, srećom, odbili! Bata se tada produkciji Hepija predstavio kao sportista i uspešan fudbaler, iako je tada u svom kraju bio poznat samo po nasilju. Producenti ga nisu izabrali u uži krug i Bata nije učestvovao u rijalitiju.

- Čim su nasilnici izašli iz kuće, Tijana je uzela telefon i pozvala policiju i Hitnu pomoć. Nesrećna žena je zatim poslata na ginekološki pregled, gde su utvrđene povrede na genitalijama i konstatovano je da je silovana. Usledila je potraga za nasilnicima, koji su tri dana kasnije locirani i privedeni.

Bata se teretio za dva teška krivična dela - za silovanje, kao i za zlostavljanje i mučenje. Danijel je odgovarao "samo" za zlostavljanje i mučenje.

Foto: Informer

Ivan V

Međutim, prilikom odmeravanja kazne Viši sud u Beogradu je, a potom i Apelacioni, dodelio manijacima neshvatljivo niske kazne! Naime, Krivični zakonik Srbije je za silovanje predvideo kaznu od tri do 12 godina, dok je za zlostavljanje i mučenje zaprećeno od šest meseci do pet godina robije. Bata je tako, praktično, dobio jedinstvenu skoro minimalnu kaznu od 5,5 godina, kao i Danijel, koji je za zversko prebijanje i pretnje nesrećnom mladiću dobio samo deset meseci.

Na sve to, Bata ima debeo dosije u policiji. Poznat je u Velikoj Krsni, Mladenovcu i okolini kao nasilnik i više puta je hapšen zbog toga.

Raskinula s dečkom

I njegov saučesnik Danijel je, takođe, na zlom glasu u tom delu Srbije. Njega je ranije i rođena baba prijavila za porodično nasilje, a tom prilikom je morala da interveniše i policija. Pored toga, hapšen je i zbog krađe u jednom selu u okolini Mladenovca.

Što se Tijane tiče, nezvanično smo saznali da je ona izvesno vreme provela na bolničkom lečenju zbog povreda koje je zadobila tokom silovanja. Nakon toga, prekinula je vezu sa Ivanom i nikad više nije otišla u njegovu kuću u Velikoj Krsni, iako su pre toga čak planirali i da se venčaju. M. S.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija