• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.01.2020

11:52

IGOR IZREŠETAN NA KUĆNOM PRAGU! Otkriven PAKLENI PLAN NAPADAČA, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO JEZIV

Vesti

IGOR IZREŠETAN NA KUĆNOM PRAGU! Otkriven PAKLENI PLAN NAPADAČA, A JEDAN DETALJ JE POSEBNO JEZIV

Podeli vest

Igor Krstović (35), blizak "škaljarskom klanu", koji je izrešetan prekjuče u mafijaškoj sačekuši nedaleko od svoje kuće u zetskom naselju Balijače, nalazi se u teškom stanju i lekari mu se bore za život.

Napadači su Krstoviću postavili sačekušu na pružnom prelazu nedaleko od njegovog porodičnog doma.

- Oni su znali da Igor mora tu da uspori zbog pruge. Krstović se nalazio u svom "mercedesu" kada su napadači dojurili sa "golfom". Čim su se približili, počeli su da pucaju iz automatskog oružja - navode crnogorski portali.
Kako su dodali, u Krstovića je ispaljeno oko dvadeset hitaca, a njega je nekoliko metaka pogodilo u grudi, stomak i noge.
- Nakon munjevito izvedenog napada, "golf" se udaljio i nešto kasnije je pronađen zapaljen na Kakarićkoj gori. Operativci crnogorske policije su u spaljenom automobilu pronašli i automat iz koga je pucano na Krstovića - preneli su tamošnji mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, pregledom video-snimaka i saslušanjem svedoka policija je došla do saznanja da je neposredno pre pucnjave u blizini pruge primećen džip "nisan". Navodno, u tom vozilu su bili saučesnici, koji su javili napadačima da se Krstović približava, a nakon što je "golf" zapaljen, oni su im pomogli da pobegnu.
Inače, crnogorski mediji spekulišu da je i Krstović upucan u ratu dva zaraćena crnogorska klana - "škaljarskog" i "kavačkog". Ranjeni Krstović je ranije bio hapšen zbog zelenašenja, a na njega je već pucano 2006. godine, kada je ubijen njegov drug dok je on čudom ostao nepovređen. Njegov rođeni brat ubijen je pre deset godina. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Don Djordjo NL

pre 4 godine

Na ovaj grandomanski nacin nestalih motika ce uskoro Crnogorci uvoziti zdrave muske iz Sbije! a ostace samo matore Jado -Bedno-i Zalosno!! Montenegrinci samo tako nastavite zaradjivati hleb prodajom droge-dali su vas roditelji ucili bravo,samo tako nastavite, jednoga dana ispod Lovcena bice kolko nas je ostalo ........... Milo pobrinise za ovo, a ne za Religiju Srpske Pravoslavne Crkve iz 11 veka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija