• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

31.01.2020

18:49

VOZAČ NIJE IMAO ŠTA DA PRIJAVI NA PRELAZU MERDARE, A ONDA JE PAS SKOČIO NA ZADNJI DEO AUTA! Kada su otvorili prtljažnik policajci nisu verovali ŠTA VIDE!

Vesti

VOZAČ NIJE IMAO ŠTA DA PRIJAVI NA PRELAZU MERDARE, A ONDA JE PAS SKOČIO NA ZADNJI DEO AUTA! Kada su otvorili prtljažnik policajci nisu verovali ŠTA VIDE!

Podeli vest

Carinici su na kontrolnom punktu Merdare u specijalnom bunkeru džipa belgijskih registarskih oznaka otkrili veliku količinu marihuane, koja još nije izmerena, ali se procenjuje da je ima preko 15 kilograma

Droga je otkrivena kontrolom džipa "ševrolet kaptiva" koji je došao iz pravca KiM, a za čijim je volanom bio 47-godišnji Albanac Šukri M. iz Donje Stanovce kod Vučitrna.

On je cariniku sa kojim je prvo došao u dodir rekao da nema ništa da prijavi, osim ličnih stvari.

Detaljnom kontrolom a najviše zahvaljujući carinskom službenom psu Neronu otkriven je tovar narkotika.

POLICIJA NA LIVADI U BEOGRADU NAŠLA ZAKOPANU KESU Ono što je bilo unutra ZAPREPASTILO IH JE!

Pas je, naime, odmah odreagovao na zadnji deo vozila, pokazujući tako carinicima gde treba da traže skriveni narkotik.

Kada je skinut tapacirung u prtljažniku automobila ispod njega su carinici otkrili specijalno napravljeni "bunker" u kome su bili sakriveni paketi marihuane.

(VIDEO/FOTO) POLICAJCI ZAUSTAVILI AUTO NA GRANICI SA BUGARSKOM! Kada su razvalili tajni bunker OSTALI SU U ŠOKU! Pronašli 37 paketa sa DROGOM!

O kojoj se količini radi znaće se kada budu izuvađeni svi paketi, navodi se u saopštenju Uprave carine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dokle

pre 4 godine

"... Kada su otvorili prtljažnik policajci nisu verovali ŠTA VIDE!...". E, POLICAJCI? "Policajci" videli 15 kila vutre i nisu verovali? Verovatno malo. Neki su navikli na vece kolicine. Vucicu, precisti policiju, kako ove za koje je ovo mnogo, tako i one, za koje je ovo malo. Samo visoki profesionalizam.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17