• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.02.2020

13:43

(FOTO) JASTUK VREDAN TRI MILIONA DINARA! Pogledajte šta su carinici na Gradini našli u jednom automobilu!

Vesti

(FOTO) JASTUK VREDAN TRI MILIONA DINARA! Pogledajte šta su carinici na Gradini našli u jednom automobilu!

Podeli vest

Carinici su na prelazu Gradina, u saradnji sa policijom sprečili krijumčarenje oko 850 grama zlatnog nakita i 15 boksova cigareta sa stranim akciznim markicama.

Prekršaj je otkriven 1. februara kada je u popodnevnim satima na ulaznu kontrolu pristigao putnički kombi "ford galaksi" bugarskih registarskih oznaka, kojim je iz svoje zemlje ka Nemačkoj putovalo petoro bugarskih državljana.

Foto: Uprava Carina

 



Carinik je u jastuku, na kojem se odmarala jedna od prisutnih putnica, pronašao dve zlatne ogrlice i narukvicu, ukupne težine oko 700 grama, čija je vrednost procenjena na gotovo tri miliona dinara.

Foto: Uprava Carina

 



Potom je i u prtljagu druge putnice pronađeno 17 različitih komada zlatnog nakita, ukupne težine oko 80 grama, da bi i u koferu jednog od putnika bilo pronađeno devet zlatnih narukvica, kao i dva prstena, čija je ukupna težina oko 70 grama.

Foto: Uprava Carina

 



Daljom kontrolom je i u šupljinama sedišta vozila pronađeno 15 boksova različitih cigareta, za koje se kao vlasnik javio muškarac u čijem je prtljagu pronađeno i 70 grama neprijavljenog zlata.

Neprijavljeno zlato, kao i cigarete će biti predmet hitnog prekršajnog postupka koji je pokrenut pred nadležnim sudom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija