• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

09.02.2020

08:53

UBILI STARCA ZBOG 1.500 DINARA! Ljubica ga je "tipovala", a Nikola besomučno tukao... EVO ŠTA IH JE ODALO!

Vesti

UBILI STARCA ZBOG 1.500 DINARA! Ljubica ga je "tipovala", a Nikola besomučno tukao... EVO ŠTA IH JE ODALO!

Podeli vest

Zajedničkom akcijom policije iz Odžaka i Sombora uhapšeni su Nikola P. (26) iz Lalića i Ljubica S. (45) iz Odžaka, koji su 31. januara opljačkali i nasmrt pretukli Božidara Mitrovića (72) iz Deronja. Kod nesrećnog čoveka uspeli su da nađu samo 1.500 dinara, a Nikola P. ga je besomučno tukao i nogama i rukama tražeći da mu preda sav novac koji ima

Nekoliko dana pre razbojništva Ljubica je sa svojim sadašnjim suprugom posetila Mitrovića, koji je dalji rođak njenog bivšeg muža. Tom prilikom je procenila da je Božidar dobro situiran, verujući da mu je velika količina novca ostala od rođenog brata, preminulog pre mesec i po dana, koji je radio u Švajcarskoj i bio devizni penzioner. Brat je živeo u prednjem, a Božidar u zadnjem delu kuće, u Ulici Kralja Aleksandra, u centru Deronja.

- Ljubica se uortačila s Nikolom, koji se druži i živi kao podstanar s njenim sinom u Odžacima. Nikola je, inače, odležao dve godine zatvora u Mađarskoj zbog krijumčarenja migranata. Jak je kao zemlja i nije gledao gde udara starca – ispričao je izvor blizak istrazi.

DESANKA JUTROS NAĐENA MRTVA u Beogradu, ono što je zatečeno u njenom stanu ZAPREPASTILO JE SVE, a pojavila se i MISTERIOZNA UNUKA

 



Prebijeni čovek je uspeo da pozove policiju i Hitnu pomoć, pa je odmah prebačen u bolnicu u Somboru, odakle je, međutim, uprkos brojnim podlivima, pušten na kućno lečenje. Tri dana kasnije našao ga je mrtvog njegov bratanac, koji je brinuo o njemu posle doživljenog razbojništva. Obdukcijom je utvrđeno da je Božidar preminuo zbog zadobijenih povreda, pa je razbojništvo nad njim preinačeno u teško ubistvo.

- Nije bilo lako otkriti počinioce, ali je policija intenzivno radila 24 sata na dan i na kraju imala tvrdu i sigurnu priču, iz koje vinovnici nisu mogli da se iskobeljaju, a pali su i na poligrafu. Nedelo su počinili oko 18 sati, u kući preko puta osnovne škole i između nekoliko kafana. U otkrivanju su pomogli snimci sa kamera postavljenih na objektima u centru sela – izneo je naš izvor.

Pored novčanika sa 1.500 dinara, Nikola P. je iz žrtvine kuće pokupio i jaknu, sat i nož. Sve to, izuzev novca, Ljubica i on su bacili u jednu jamu u selu, gde je policija pronašla ove predmete. Njih dvoje su pritvoreni po nalogu višeg javnog tužioca u Somboru.

SIN I SUPRUG NISU ZNALI

Sin i sadašnji suprug Ljubice S, s kojim ona ima dete od dve godine, nisu znali za počinjeno razbojništvo. Naš izvor kaže da je Ljubicin muž, koji radi kao vozač u jednoj pekari, bio zapanjen kad je policija banula u njihovu kuću da uhapsi njegovu suprugu, koja je domaćica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PANTELIJA

pre 4 godine

ШТА ЈЕ ПРЕДУЗЕТО ПРОТИВ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА СОМБОРСКЕ БОЛНИЦЕ, ПОКРАЈИНСКОГ СЕКРЕТАРА ЗА ЗДРАВСТВО И МИНИСТРАЗДРАВЉА републике србије????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija