• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

11.02.2020

10:14

PRONAĐENO 6 LEŠEVA U BEOGRADU! Komšije prijavile smrad u zgradi, unutra jeziv prizor!

Vesti

PRONAĐENO 6 LEŠEVA U BEOGRADU! Komšije prijavile smrad u zgradi, unutra jeziv prizor!

Podeli vest

Morali da obijaju stanove!

Danas su na Mirijevu i u Ustaničkoj ulici pronađeni leševi dve osobe, od kojih je jedan bio u fazi raspadanja do neprepoznatljivosti, saznaje Telegraf.rs.

Na teritoriji Beograda je tako pronađeno ukupno šest leševa, a kako saznajemo, na osnovu prijave građana obijeno je nekoliko stanova zbog smrada.

Konkretno, u Ulici Grge Jankesa, na broju 12 u Mirijevu pronađen je leš muškarca. Sumnja se da je smrt nastupila pre najmanje dve nedelje.

Smrt ostalih preminulih, kako se veruje, zbog promenljivih vremenskih prilika u atipičnom zimskom periodu, nastupila je nedavno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drago

pre 4 godine

Otuđenost i nebriga u društvu, komšiluku i porodici. Sve češće će nam se dogadjati ovakve stvari, nažalost. Ranije smo imali kućne savete, nastojnike u zgradama, poznavali smo se. A danas profesionalne upravnike, sve na klik, a starci, digitalno nemoćni, pa nek' smrde dok to nekome ne zasmeta.

simonica

pre 4 godine

smrdi cela drzava .. al albancima je dobra ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija