• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2020

13:05

(FOTO) Dva muškarca prijavila da su kupovala deci poklone, a kada su srpski carinici OTVORILI GEPEK, NISU MOGLI DA VERUJU NA ČEMU JE SEDEO PUTNIK

Vesti

(FOTO) Dva muškarca prijavila da su kupovala deci poklone, a kada su srpski carinici OTVORILI GEPEK, NISU MOGLI DA VERUJU NA ČEMU JE SEDEO PUTNIK

Podeli vest

Da pravila nema i da se zaista krijumčari apsolutno sve što donosi zaradu, pokazuje i slučaj koji se dogodio 10. februara 2020. godine na prelazu Gradina, kada su carinici zaplenili oko 150 kilograma sveže usoljenih ovčijih creva za kobasicu.

Prekršaj je otkriven prilikom kontrole na ulazu u zemlju, kada je za detaljan pregled izdvojen automobil „folksvagen pasat“ pirotskih registarskih oznaka.

Foto: Uprava Carina

 

Vozač i suvozač, obojica državljani Srbije rekli da nemaju ništa da prijave,rekavši da su u susednoj Bugarskoj kupovali poklone za dečje rođendane. 

Foto: Uprava Carina

 

Da bi potkrepili svoju priču pokazali su carinicima dva velika plišana medveda i rođendansku tortu. 

Međutim, kada su carinici otvorili prtljažnik automobila ostali su zatečeni, jer se u njemu iza dve kancelarijske stolice nalazila i gomila kesa sa sveže usoljenim ovčijim crevima. 

Foto: Uprava Carina

 

Nekoliko kesa sa istom sadržinom pronađeno je potom u prostoru rezervne gume, kao i na zadnjem sedištu i ispod njega. Jedna kesa je bila sakrivena ispod presvlake suvozačkog sedišta, na kojem je jedan od putnika prethodno sedeo.

Foto: Uprava Carina

 

Merenjem je utvrđeno da se radi o količini od 149 kilograma, a kao vlasnik se prijavio 40-godišnji suvozač iz Babušnice, protiv koga je pokrenut prekršajni postupak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nece valjda

pre 4 godine

Nece valjda Srbija da globi ljude za sveze usoljena ovcija creva? Sigurno su jeftinija i kvalitetnija. Srbijo, pusti narod da zivi od svoje muke. Nemoj samo udarati narod po dzepu, pa se hvaliti kako imas suficit u Budzetu, a posle se razmeces dobrim delima, sve u interesu gradjana Srbije. Pusti te otcane i izraubovane price. Pokreni domace fabrike, zaposli svoj narod, ponasaj se domacinski prema svojoj imovini. Primer: Sta je sa fabrikom samota u Arandjelovcu? Katancina na kapiji. Daj benificije, imamo sirovinu, ulozi novac, zaposli ljude, nadji trziste. To se Srbijo od tebe trazi. Pusti strane investitore, koji nas dovode u duznicko-robovlasnicki status. Pokreni poljoprivredu, stocarstvo, vocarstvo, turizam (sramota za Staro Zdanje u AR)...

Jao

pre 4 godine

Da Srbija će da globi i da kazni svakog ko krije 150 kg sirovih creva u prljavom gepeku.Da Srbija neće dopustiti da joj truju narod jugoistočne Srbije i da nemoralni lhjudi upropaste peglanu kobasicu-A tvoj komentar je smešan ...ko god da si

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija