• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

14.02.2020

10:45

POPIO 15 PIVA, UZEO KOKAIN I SEO ZA VOLAN Dejan slavio rođenje kumčeta pa izazvao JEZIVU TRAGEDIJU

Vesti

POPIO 15 PIVA, UZEO KOKAIN I SEO ZA VOLAN Dejan slavio rođenje kumčeta pa izazvao JEZIVU TRAGEDIJU

Podeli vest

Dejan Mitić (28) popio je 15 piva i uzeo kokain pre nego što je 8. avgusta 2019. u Niškoj Banji, vozeći neregistrovani BMW bez dozvole, pokosio i ubio Stefana Kocića (20)!

Nesrećni Stefan je u trenutku nesreće pomagao čoveku kog nije ni poznavao da zameni točak na "zastavi 101"! Od siline udarca odleteo je čak 20 metara i na mestu stradao!


Ovi detalji tragične saobraćajne nezgode mogli su se čuti tokom sudskog postupka koji se vodi protiv bahatog Mitića. Na jučerašnjem suđenju svedočio je Marko Mijalković, Stefanov najbolji drug, koji je bio očevidac tragedije.


- Kobnog dana Stefan, ja i naš prijatelj Aleksandar Milenković bili smo na putu, pored "zastave 101", u krajnjoj desnoj traci. Stefan je čučao pored prednjeg levog točka i menjao ga. U jednom trenutku ugledao sam svetla auta koji je išao ka nama, a kada je bio na udaljenosti od 30 do 50 metara, čuo sam kako vozač dodaje gas. Usledio je udarac, ja sam odskočio, a zatim sam pogledao ka mestu gde su bili Stefan i vlasnik "zastave" Mladen Davidović. On je stajao sam, okrenuo sam se i ugledao Stefanovo telo kako leži na putu, na 20 metara udaljenosti od nas - opisao je Mijalković.


Na pitanje Mitićevog branioca, advokata Ivice Kneževića da li je Stefan konzumirao alkohol te večeri, Mijalković je odgovorio odrečno. On je potvrdio da je "zastava" bila neosvetljena, ali je istakao da je put bio osvetljen i da je vidljivost bila odlična.


- Stefan se te večeri vraćao s posla u pekari i nije pio alkohol. Pogodilo me je to što je vlasnik "zastave" Mladen Davidović pobegao odmah posle nesreće. Smatram da se poneo veoma loše, jer je Stefan stradao dok smo mu pomagali, a on je pobegao čim je video šta se desilo. Smatram da zato i on treba da bude kažnjen - istakao je Marko.


Optuženi Mitić ranije je priznao da je u vreme nezgode bio pijan jer je slavio rođenje kumovog deteta, ali je negirao da je uzeo kokain, za šta ga tereti tužilaštvo. Sud je juče odbio zahtev njegovog branioca da mu pritvor bude ukinut.
Vozač "zastave", kome je Stefan pomagao da promeni gumu kada je poginuo, nije se juče pojavio na sudu iako je bio pozvan da svedoči.



Preti mu do 12 godina zatvora

Prema optužnici, Dejan Mitić je nasilnički vozio u stanju potpune alkoholisanosti, brzinom od 75 kilometara na čas, iako je na toj deonici puta u Niškoj banji ograničenje 50. On se tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, za šta mu preti do 12 godina zatvora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 4 godine

Nadlezne sluzbe prate bahate vozace i preventivno ostro preduzima mere dok neko nije uzgubi zivot .Doneti stroge kazne oduzimanje teajno vozacku dozvolu za svako ubistvo coveka bilo na koji nacin uvesti smrtne kazne drofa i alkohol nesmije na sudu biti olaksavsjuce a sta sa zrtvom i njegovom potodicom koja pati celi zivot nazalost cesto neduzni ljudi stradsju od siledije to drzava mora brzo resavati da smo u ratu nebi toliko gradana stradalo koliko svskodnevno gubimo zivote za svsku nesrecu ljudski faktor he kriv a ne magla kisa sneg

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija