• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

15.02.2020

12:54

SRĐAN I MIROSLAV SKOVALI JEZIV PLAN! Otkriveno šta su ukrali iz groba učiteljice Dragice

Vesti

SRĐAN I MIROSLAV SKOVALI JEZIV PLAN! Otkriveno šta su ukrali iz groba učiteljice Dragice

Podeli vest

Slučaj raskopanog groba učiteljice Dragice uskoro će dobiti sudski epilog.

Naime, osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi podiglo je optužni predlog protiv Srđana Škrbića (43) iz Starih Banovaca i Miroslava Kosića (40) iz Žablja, zbog sumnje da su oskrnavili grob učiteljice Dragice Krstić iz Starih Banovaca, potvrđeno je "Novostima" iz tužilaštva. Optuženi će svoju odbranu izneti 28. februara, za kada je zakazan glavni pretres.

Dvojica osumnjičenih terete se da su početkom decembra prošle godine pomerili betonsku grobnu ploču, a zatim izvukli iz sanduka posmrtne ostatke, kako bi, što je utvrđeno tokom istrage, sa lobanje uzeli zlatan nakit sa kojim je Dragica bila sahranjena.

Foto: rtv/printscreen

 

Ovaj bizaran slučaj otkrio je radnik JP "Čistoća", koji je tog jutra čistio stazu na groblju. Raskopan grob i lobanja ostavljena na nadgobnom spomeniku, potreslo je radnika koji je morao da zatraži lekarsku pomoć.

Srđan Škrbić, koji je već robijao zbog krađa, nepunih mesec dana pre ovog krivičnog dela izašao je iza zidina KPZ u Sremskoj Mitrovici. Pretpostavka je da je tamo i upoznao Kosića, sa kojim je oskrnavio i opljačkao učiteljicin grob.

 - Miroslav je došao kod njega u Stare Banovce, a onda su razmišljali kako da dođu do novca. U jednom trenutku, Srđan se setio kako je pre 25 godina Dragica sahranjena sa zlatnim nakitom i predložio jezivu ideju - kaže  list izvor iz istrage, dodajući da su pokradeno zlato odmah prodali.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija