• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

15.02.2020

18:42

ROGANOVIĆ POKUŠAO DA UMAKNE, UBICA GA OVERIO HICEM U GLAVU NASRED PLOČNIKA! Očevici otkrili ŠOK DETALJE likvidacije u Herceg Novom!

Vesti

ROGANOVIĆ POKUŠAO DA UMAKNE, UBICA GA OVERIO HICEM U GLAVU NASRED PLOČNIKA! Očevici otkrili ŠOK DETALJE likvidacije u Herceg Novom!

Podeli vest

Napadač koji je u četvrtak ubio Novljanina Šćepana Roganovića kod Kanli kule u Herceg Novom presreo ga je i prvo pucao u njega sa prednje strane, a kada je pao na zemlju "overio" ga je hicem u glavu

Očevici likvidacije ispričali su inspektorima da se ubica kretao velikom brzinom i da nisu mnogo videli. Policija sumnja da je napadač Roganovića prvo pogodio jednim hicem iz pištolja dok se nesrećni mladić spuštao niz stepenice. Kada je ranjen pao na pločnik, ubica je iz trka ispalio još nekoliko hitaca u njega - i to u telo i glavu, piše Dan.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Novljanin je pokušao da pobegne, ali ga je hitac iz vatrenog oružja oborio. Istražitelji sumnjaju da je ubica imao pomagače koji su pomogli da pobegne nakon što je izvršio zločin, a navodno je bio i maskiran.

U Roganovića je ispaljeno pet hitaca. Inspektori u naselju Sasovići pronašli zapaljen motocikl za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu. Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen.

Foto: radio herceg novi

Iako nije povezivan sa ratom kotorskih klanova, istražitelji će ispitati da li je likvidacija Roganovića nastavak obračuna "škaljaraca" i "kavčana". Ubijeni Novljanin je brat od strica Vladimira Roganovića, koji je 21. decembra 2018. ubijenu Beču, a u evidencijama policije bio je označen kao osoba bliska "kavačkom klanu".

ŠĆEPAN (37) JE DANAS LIKVIDIRAN, a sudbine koje su zadesile njegovu braću i oca LEDE KRV U ŽILAMA

 

 

Sa njim je tada bio Nikšićanin Stefan Vilotijević (22), koji je teško ranjen u toj pucnjavi. Roganović je četrnaest dana pre ubistva napustio spuški zatvor. Sumnja se da su organizatori ubistva pratili njegovo kretanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Navodno

pre 4 godine

"... Navodno, pronađeno je i oružje iz kojeg je navodno Roganović ubijen..."

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija