• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

16.02.2020

16:26

AUTOBUS IZLAZIO IZ TUNELA, PA UDARIO U STENU! Vozilo beogradskih tablica ZAMALO SE SURVALO U PROVALIJU!

Vesti

AUTOBUS IZLAZIO IZ TUNELA, PA UDARIO U STENU! Vozilo beogradskih tablica ZAMALO SE SURVALO U PROVALIJU!

Podeli vest

Autobus beogradskih registarskih oznaka, koji je prevozio putnike, udario je u stenu, a potom se zaustavio tik uz samu provaliju, na putu od Nove Varoši prema Prijepolju

Nezgoda, u kojoj je povređen vozač, desila se u noći između subote i nedelje nedaleko od mesta Gornja Bistrica, nakon izlaska iz tunela, prenosi prijepoljski portal “PP Media”.

Prema nezvaničnim informacijama tog portala, autobus je naišao na led koji se nalazio na saobraćajnici, tom prilikom vozač je izgubio kontrolu i vozilo je počelo da se zanosi levo – desno, pre nego što je udarilo u stenu koja se nalazi na samoj krivini puta.

IGOR JE NAPISAO: USKORO TE ZOVEM, A DVA SATA KASNIJE BIO JE MRTAV! Potresna ispovest majke Subotičanina (33) koji je poginuo u Londonu

Autobus se zatim odbio od stene na suprotnu stranu magistrale i zaustavio pored same litice.

Samo pukom srećom niko od putnika nije ozbiljnije povređen, dok je vozaču autobusa ukazana pomoć u novovaroškoj Hitnoj pomoći.

NIKO NIJE ODGOVARAO ZA ZLOČIN U LIVADICAMA! Godišnjica napada na autobus 'Niš ekspresa', kada je poginulo 12 putnika!

Uviđaj su obavili pripadnici prijepoljske saobraćajne policije, tačan uzrok nesreće utvrdiće nadležni organi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija