• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

17.02.2020

09:44

MLADIĆ (17) JURIO BMW-om SA PROBNOM DOZVOLOM PA SLETEO SA PUTA NA MILJAKOVCU! Šestoro prebačeno u Urgentni centar!

Vesti

MLADIĆ (17) JURIO BMW-om SA PROBNOM DOZVOLOM PA SLETEO SA PUTA NA MILJAKOVCU! Šestoro prebačeno u Urgentni centar!

Podeli vest

U saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 4 sata na Miljakovcu, teško su povređene četiri mlađe osobe, dok je njih dvoje zadobilo lakše povrede.

Na licu mesta intervenisale su tri ekipe Hitne pomoći. Šestoro povređenih prebačeno je kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

U pitanju su četiri devojke koje imaju po 18 godina, jedan mladić (19), dok momak koji je vozio ima 17 godina i probnu vozačku dozvolu.

Pretpostavlja se da je do udesa došlo kada je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i udario u banderu neposredno pored puta.

Foto: Printscreen RTS

- Povređeni su zadobili prelome ruku, nogu, butne kosti. Četvoro njih teže povređeno, ali za sada niko nije životno ugrožen - rekli su iz Hitne pomoći za "Blic"

Udes se dogodio na uglu Miljakovačke livade i Miljakovačke staze, a mladić (17) je vozio automobil marke BMW.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 4 godine

Било их седам у колима? Јел то био комби?

Željko

pre 4 godine

Bravo za onog ko je balavcu dao bmv da se ku**i

Gradjanin

pre 4 godine

Pošto je maloletan, roditelje na informativni razgovor da se utvrdi odakle mu kola, tačnije ko mu je dozvolio da ih vozi. Ako su mu roditelji dali, kazna njima jer je lice maloletno. Ako je uzeo bez znanja, njemu kazna i za kradju kola, pored one za ostale prekršaje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija