• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.02.2020

08:47

ŠĆEPAN LIKVIDIRAN U CENTRU GRADA Uhapšen jedan mladić, ali GLAVNA MISTERIJA JOŠ NIJE REŠENA

Vesti

ŠĆEPAN LIKVIDIRAN U CENTRU GRADA Uhapšen jedan mladić, ali GLAVNA MISTERIJA JOŠ NIJE REŠENA

Podeli vest

Miloš Đ. iz Herceg Novog uhapšen je pod sumnjom da je saučesnik u ubistvu Šćepana Roganovića (36).

Mladić je saslušan kao pomagač ubici, ali koja je konkretno bila njegova uloga još se ne objavljuje. Navodno, identifikovana je i osoba za koju se sumnja da je organizovala zločin. Reč je o muškarcu iz Herceg Novog, koji je policiji poznat odranije.

Još se, međutim, ne zna da li je policija uspela da utvrdi i ko je pucao prošlog četvrtka, 13. februara, oko devet sati ujutru na stepeništu kod Kanli kule.

Uhapšeni Miloš Đ. priveden je u utorak, nakon čega je saslušan pred specijalnim tužiocem Veljkom Rutovićem. Sagovornik iz istrage tvrdi da su prikupljeni dokazi na osnovu kojih se veruje da su osumnjičeni počinili ovaj zločin, ali i dokazi o tome ko je kakvu ulogu imao.

Tako se na osnovu prikupljenih dokaza veruje da je osumnjičeni Miloš Đ. vozio motor, ali i imao zadatak da uništi tragove. On je, navodno, nakon zločina povezao ubicu, a potom i zapalio motor. O motivu zločina za sada se samo nagađa.

Istražiteljima zasada sve ukazuje da je Šćepan još jedna žrtva rata kotorskih kriminalnih klanova. Navodno, osumnjičeni pripadaju "škaljarskom klanu", dok je Roganovićev rođeni brat Duško označen kao pripadnik "kavčana". On je treća žrtva iz porodice Roganović od početka sukoba crnogorskih klanova krajem 2014. u Valensiji.

Njegov otac Niko ubijen je jula 2017, a brat od strica Vladimir u decembru 2018. u Beču. Duško je ostao bez nogu u eksploziji podmetnute bombe ispod automobila koji je vozio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija