• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

21.02.2020

09:01

ZBOG JEDNOG TRAGA NA FLAŠI BENZINA policija uhapsila Dragišu kao aktera u slučaju koji je POTRESAO CRNU GORU I NEMAČKU

Vesti

ZBOG JEDNOG TRAGA NA FLAŠI BENZINA policija uhapsila Dragišu kao aktera u slučaju koji je POTRESAO CRNU GORU I NEMAČKU

Podeli vest

Podgorička policija nastavila je da sklapa kockice teškog ranjavanja Igora Krstovića (35), koji je izrešetan nedaleko od svoje kuće u Zeti 28. januara. On je, navodno, blizak "škaljarskom klanu".

Inspektori su uhapsili Dragišu Bulatovića, čiji je otisak, ali i biološki trag, pronađen na flaši benzina kojom je zapaljen auto korišćen u napadu na Krstovića.

Bulatović je priveden u Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore, gde mu je posle iznošenja odbrane određen pritvor. Navodno, na Krstovića je ispaljeno 26 metaka, od kojih je sedam završilo u njegovom telu. Sa teškim ranama prebačen je u podgorički Klinički centar, gde je operisan. Posle desetak dana, privatnim avionom prebačen je u Nemačku na dalje lečenje. Njegov boravak u Medicinskom univerzitetskom centru u Hanoveru izazvao je pravu buru u javnosti zbog velikog broja policajaca koji ga obezbeđuju.

Foto: Tanjug

Razmatrala se mogućnost da se Krstović premesti u bolnicu u nekom drugom gradu, ali da to nije sada moguće zbog njegovog zdravstvenog stanja.

NALOG ZA PROTERIVANjE KRSTOVIĆA

Nemački mediji izveštavaju da je Igor Krstović operisan pre dva dana u Hanoveru, ali da je gotovo u isto vreme doneta odluka da on mora da napusti ne samo ovaj grad, već i zemlju. Nemački portal "NDR", pozivajući se na izvore iz Donje Saksonije, navodi da je "navodni šef klana dobio nalog za proterivanje iz grada Hanovera, koji mu je ostavljen kraj kreveta i na koji se mora odazvati".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija