• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

24.02.2020

22:42

UMRLA SAMA U STANU, LEŠ MESECIMA TRULIO! Tužna sudbina žene u predgrađu Kruševca!

Vesti

UMRLA SAMA U STANU, LEŠ MESECIMA TRULIO! Tužna sudbina žene u predgrađu Kruševca!

Podeli vest

Marija Lukić (43), koja je živela sama, poslednji put viđena pre tri godine, a njen nestanak prijavljen pre godinu i po. Ne zna se kad je umrla, tek u petak je njen raspadnut leš nađen u stanu

Raspadnuto telo Marije Lukić (43) pronađeno je u petak u njenom stanu na četvrtom spratu zgrade u kruševačkom prigradskom naselju "Vlado Jurić". Nesrećna žena je živela sama, pa niko ne zna kad je umrla. Poslednji put je viđena pre čak tri godine, a njen nestanak je prijavljen pre godinu i po.
Možda se nikad ne bi ni otkrilo da je mrtva, da se zgradom u poslednje vreme nije širio nesnosan smrad truleži.

Niko da se raspita

Tužna sudbina i smrt ove nesrećne žene obavijeni su velom misterije. Marija je živela samotnjačkim životom u Lipljanskoj ulici 52 i niko je nije posećivao, niti se ko družio s njom. Zato niko i nije znao da je mrtva mesecima, možda čak i godinama.

Foto: R.B.

Možda je i najveća nepoznanica kako to da se smrad tela osetio u zgradi tek nedavno, ako je Marijin leš tako dugo trulio u njena četiri zida. Drugo, mnogo tužnije i tragičnije u celoj priči je to što je na desetine ljudi živelo na samo nekoliko metara od nje, a niko se nije setio da joj pokuca na vrata, da proveri šta je s njom, da li je živa...

Foto: R.B.

Sva Marijina tragedija izašla je na videlo u petak, kad su se stanari zgrade požalili policiji da čudan smrad dolazi iz njenog stana, iz kog već tri godine nisu čuli ni glas.

- Morali smo da reagujemo. Obavestili smo policiju, koja je odmah došla, otvorila vrata i zatekla jeziv prizor. Potpuno raspadnuto telo su u džaku odneli komunalci iz pogrebne službe - priča nam stanarka ove zgrade.

Foto: R.B.

Prema prvim nalazima obdukcije, na Marijinom telu, odnosno na onom što je ostalo od nje, nije bilo tragova nasilja, ali ostaje nada da će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti.
Njene komšije kažu da je Lukićeva povremeno čistila zgradu za nadnicu. Nije se udavala i nikad nisu videli da joj neko dolazi u posetu, iako su čuli da je imala brata.


Narušeno zdravlje

- Bila je krhkog zdravlja, zbog čega je imala problema da se zaposli, pa je primala socijalnu pomoć. Dok je čistila zgradu, bila je veoma vredna i odgovorna i nije se žalila... Niko ne zna šta ju je snašlo, i kada... Mislili smo da se odselila, da je otišla negde... Već tri godine je niko nije video, a čula sam i da je još pre godinu i po dana neko prijavio njen nestanak. Zato mi je čudno kako se taj smrad nije ranije osećao - rekla je komšinica.

Foto: R.B.

Na vratima Marijinog stana juče smo zatekli umrlicu, na kojoj se od nje oprostio njen brat s porodicom. Navodi se i da će Lukićeva danas biti sahranjena na Novom kruševačkom groblju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Padre

pre 4 godine

Nesto meni nije jasno. Brat ili ko god je prijavio njen nestanak a niko ne proveri stan nestale osobe...

Djordje milosavljevic

pre 4 godine

Hemikalije za ciscenje isusuju telo i nema razgradnje misica, nije bilo vazduha, a sunce ulazilo kroz staklo i brzo voda iz tela isparila, telo se osusilo (konzervisalo)ali ovih dana naglo pao sneg i kisa i vlaga je pokrenula prirodni proces razgradnje i bakterije su nastavile da rade posao i zato su stanari tek tada osetili gasove(miris neprijatan) u zgradi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija