• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infocentrala

24.02.2020

15:53

OTKRIVAMO KO JE ČOVEK KOJI JE NAĐEN MRTAV KOD JAGODINE Svetislav hapšen zbog obljube maloletnice, a onda se desio OBRT!

Vesti

OTKRIVAMO KO JE ČOVEK KOJI JE NAĐEN MRTAV KOD JAGODINE Svetislav hapšen zbog obljube maloletnice, a onda se desio OBRT!

Podeli vest

Svetislav Milenković, koji je danas nađen mrtav u kući u selu Bresje kod Jagodine, 2011. godine bio je uhapšen u akciji Armagedon zbog sumnje da je napastvovao maloletnice. Međutim, sve optužbe protiv njega su odbačene.

Milenković je pre 5 godina za Infocentralu pričao šta se sve izdešavalo.

- Uhapšen sam 14. februara 2011. Povezao sam maloletnu devojku koju sam od ranije poznavao. Zaustavila me je i pitala ako mogu da je odvezem kući. Poznavao sam i njenu drugaricu, unuku uglednog jagodinskog biznismena za koga sam radio. Dok sam stao na trenutak da porazgovaram sa jednim prijateljem, ona me je pokrala i iz torbice mi izvukla 350 evra i otišla. Ja sam to primetio posle par sati i otišao u policiju i prijavio krađu. Oni su nju pronašli, a dva dana posle toga policija je došla i mene uhapsila! - ispričao je tada Milenković.

Foto: informer.rs

 

Prvo delo za koje su ga tada teretili bilo je obljuba nad nemoćnim licem, a drugo navođenje drugarice da prisustvuje polnim radnjama. Pretila mu je robija od 5 do 15 godina. Za prvo delo oslobođen je sledeće godine, zbog nedostatka dokaza. Devojke su rekle da je na njih vršen uticaj. Za drugo delo oslobođen je godinu dana kasnije.

- Sedam meseci sam proveo u pritvoru. Pri isteku šest meseci dužni su bili da me puste ili podignu optužnicu, i to rade za nepostojeće delo kako bi mi održali pritvor. Optužnica je odbačena i nikad nije videla svetlo dana te mene puštaju u septembru. Zbog dopunskog veštačenja proveo sam još pet meseci u pritvoru. To je bio pakao a najteže mi je bilo što je sin hteo da me se odrekne. Novine su pisale kako sam silovao maloletnice. Supruga je ostala uz mene, nije verovala u sve to, poznaje me. Njega je bilo sramota, pun internet je bio novinskih članaka o meni kao silovatelju i pedofilu! Mislim da su se zvanične institucije države ogrešile i okoristile o mene - rekao je 2015. godine Milenković, koji je tada ispričao da država da mu isplati 60.000 evra. 

Podsetimo, tela Svetislava i Snežane pronađena su danas u kući kod Jagodine. Za sada nije poznato da li je reč o samoubistvu i ubistvu ili je neko ubio njih dvoje i pobegao. Prve komšije kažu da su se lepo slagali i veruju da ih je neko ubio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija