• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

27.02.2020

16:59

NJEMU JE ZORAN PRVO JAVIO DA JE JELENA NESTALA, A DANAS JE ŠOKIRAO U SUDNICI! Pitali su ga druži li se sa Marjanovićem...

Vesti

NJEMU JE ZORAN PRVO JAVIO DA JE JELENA NESTALA, A DANAS JE ŠOKIRAO U SUDNICI! Pitali su ga druži li se sa Marjanovićem...

Podeli vest

Policajac Boris Pucić, kojeg je Zoran Marjanović na dan nestanka Jelene Marjanović prvog pozvao i prijavio da mu nema supruge, svedočio je danas pred Višim sudom i otkrio da se više ne druži sa njim.

- Zoran me je pozvao u 17:30, možda koji minut ranije i pitao me je šta da radi. Rekao mi je da je Jelena nestala. SMS-om sam mu poslao brojeve telefona na koje može da prijavi nestanak. Posle toga sam se samoinicijativno spakovao i otišao do nasipa. Nisam tada bio na dužnosti, bio sam kod kuće. Na nasipu sam sreo Zorana, Janu, Vladimira i Miloša. Pitao sam šta se desilo. Zoran mi je rekao da je Jelena trčala ispred njega i nestala.

- Dok sam pretraživao nasip, dalje sam sretao samo Miloša. Pitao sam gde su Zoran i Vladimir, rekao je da su otišli da odvedu Janu kući. U jednom trenutku je došao Uroš sa dva drugara, pa sam deci rekao da potpuno pešice pretraže nasip. Sa svog telefona sam, čim sam došao, zvao jelenu. Niko se nije javljao, ali je telefon zvonio. Na nasipu nisam primetio ništa neobično, video sam samo tragove guma 50 metara desno od rampe gde je deponija. I video sam samo jednu devojku koja je pokušavala da ubaci psa u auto i njoj sam pomogao. Na nasipu sam ostao do 2-3 sata posle ponoći i nisam se sutradan tamo vraćao.

Foto: Informer

Pucić je ispričao da je Zorana znao od ranije i pre nego što je upoznao jelenu.

- Viđali smo se jednom mesečno, ili jednom u tri meseca, uglavnom bih ja dolazio kod njih u studio. Rekao bih da su njihovi odnosi bili normalni. Nisam primetio da je bio grub prema njoj. Od milošte je znao da joj kaže: "Ej, tetka, hoćeš da nam skuvaš kafu".

"Ne družim se više sa Zoranom"

Sve prisutne u sudnici je iznanadila rečenica kada je rekao da više nije u kontaktu sa Marjanovićem. Na pitanje branioca zašto, rekao je:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ne družim se više sa njim jer sam kompromitovan, mnogo toga je izrečeno sto ja nisam rekao. Sretali se jesmo, ali se više ne družimo, prenosi Telegraf.

Svakog svedoka sudija Jelena Škulić pitala je da li zna gde je Labudovo jezero, a koje se nalazi na 4-5 km od nasipa, pored BSK terena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Ama ko je ubica zna se! Pitajte forenziku i policajce koji vode istragu koliko je para leglo da bi se uradila ovako traljava forenzika i istraga pa čak i zanemarivanje dokaza sa lica mesta. Pa sve bi to bolje uradio svaki čobanin sa Peštera. Ali para buši gde burgija neće, Srbija je to gde se sve može kupiti i sve može prodati je*eš Zakona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija