• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. B.

29.02.2020

22:39

MAJKA JU JE NAPUSTILA, OTAC SE OBESIO... A SADA OVAJ UŽAS... "STRIC ME TRI PUTA SILOVAO, PRVOG PUTA SE NE SEĆAM, PILI SMO VINO"! Potresan iskaz zlostavljane devojčice iz Kruševca!

Vesti

MAJKA JU JE NAPUSTILA, OTAC SE OBESIO... A SADA OVAJ UŽAS... "STRIC ME TRI PUTA SILOVAO, PRVOG PUTA SE NE SEĆAM, PILI SMO VINO"! Potresan iskaz zlostavljane devojčice iz Kruševca!

Podeli vest

Nisam znala da sam ostala trudna sve dok nisam rodila mrtvu bebu, kazala je devojčica S. U. (13), čiji je stric Saša U. (41) uhapšen zbog sumnje da ju je silovao

Stric me je tri puta silovao prošle godine. Prvog puta se ne sećam, pili smo vino... Nisam znala da sam zatrudnela sve dok nisam rodila mrtvu bebu, ispričala je lekarima i policajcima devojčica S. U. (13) iz Čitluka kod Kruševca.

Njen stric Saša U. (41) u četvrtak je uhapšen zbog sumnje da je silovao nesrećnu devojčicu, dok je telo mrtvorođene bebe poslato na obdukciju kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je on otac tog deteta.

Teško detinjstvo

Za stravično porodično zlostavljanje saznalo se u četvrtak, kad je S. U. zbog jakih bolova i krvarenja potražila pomoć u kruševačkoj bolnici. Lekari su odmah utvrdili da je ona u osmom mesecu trudnoće, pa je prebačena na odeljenje ginekologije, gde je rođena mrtva beba, dok je S. U. medicinski zbrinuta.

U razgovoru sa psiholozima, lekarima i policajcima, devojčica je do detalja ispričala kako ju je stric čak tri puta silovao u proleće prošle godine. Sva tri puta, kako je rekla, Saša je bio pijan. Da sve bude još strašnije, kad ju je prvi put napastvovao, stric ju je naterao da popije nekoliko čaša vina kako bi je omamio.

Preti mu 15 godina

Saša do zaključenja ovog izdanja Informera još nije bio saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu. On se tereti za teži oblik obljube deteta, pošto je S. U. tokom zlostavljanja zatrudnela, i preti mu od pet do 15 godina zatvora.

Kako smo saznali, S. U. je imala teško i nesrećno detinjstvo. Živela je najpre u Gaglovu sa roditeljima, dve mlađe sestre i bratom, ali majka ih je pre nekoliko godina napustila, a otac se odmah zatim obesio. Brigu o četvoro napuštene dece preuzeli su njihovi baba i deda po ocu, Milunka i Miloš S., pa su deca živela s njima u trošnoj kući u Čitluku, zajedno sa još tri strica.

Jedan od stričeva zlostavljane devojčice kazao nam je da nije imao pojma da je njegov brat Saša napastvovao bratanicu.

Foto: R.B.

- Takođe nisam znao ni da je ona trudna, sve dok se nije porodila. Ona je dobra devojčica, nema dečka i vrlo dobar je đak. Ne mogu da verujem da ju je Saša silovao, teško mi je i da pomislim na to... Ovde u kući puno nas živi u bedi. Ni ja ni moja braća nismo oženjeni, teško se snalazimo za posao, pogotovo zimi, ali šta se tu može... Kad malo više zahladni, bude nam zima, pa se uvijamo u nekakvu ćebad - jadao nam se Sašin brat.

Nisu ništa znali

I njihova komšinica veruje da Milunka i Miloš nisu znali šta se dešavalo u njihovoj kući prošle godine.

- Oni po ceo dan nadniče kako bi prehranili sve ukućane, jer još nemaju pravo na penzije. Saznali smo šta se desilo sa njihovom unukom tek kad su je porodili u bolnici, a onda je policija došla po Sašu i uhapsila ga. Priča se da je Saša silovao bratanicu, ali niko u komšiluku nije primetio da je ona zlostavljana, niti da je trudna - priča komšinica. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lovac

pre 4 godine

Pustite ga na slobodu po sumi da se igamo s njim nece mo kerove voditi prilikom lova. Sa takvim nema druge.

Dragan

pre 4 godine

Dobra i mirna porodica. Ne dao ih Gospod nikome za komšije

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija