• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.02.2020

10:47

CARINICI PRETRESLI TORBU BEOGRAĐANINA (53), a onda kod njega našli STVAR OD 20.000 EVRA koju su mu odmah oduzeli

Vesti

CARINICI PRETRESLI TORBU BEOGRAĐANINA (53), a onda kod njega našli STVAR OD 20.000 EVRA koju su mu odmah oduzeli

Podeli vest

Carinici su na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, u saradnji sa policijom, zaplenili danas luksuzan muški sat vredan 20.700 evra.

Kako je saopštila Uprava carina, sat je ponađen Beograđanina (53) koji osim srpskog ima i rumunsko državljanstvo, a koji je doputovao letom iz Beča.

Prilikom kontrole, u njegovom koferu, koji je pregledan skener uređajem, pronađena je prazna kutija od ručnog sata "Hublot“, sa originalnim računom i odbijenicom za povraćaj PDV-a, zbog toga što putnik ima boravište u Evropskoj uniji.

Iako je sat nosio na ruci, s obzirom na njegovu vrednost i na to da kupljen pre samo deset dana, putnik je bio dužan da ga prijavi prilikom ulaska u Srbiju, što on nije učinio, kaže se u saopštenju i dodaje da će zbog toga sat biti zadržan do okončanja prekršajnog postupka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petrovic

pre 4 godine

p o kojem to zakonu se coveku oduzima sat koji je posteno platio i racun poneo sa sobom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija