• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.03.2020

12:46

(VIDEO) SRPSKA POLICIJA NAŠLA TOVAR VREDAN 180.000.000 DINARA U tajnom bunkeru skriveno 763 paketa, uhapšen Paraćinac

Vesti

(VIDEO) SRPSKA POLICIJA NAŠLA TOVAR VREDAN 180.000.000 DINARA U tajnom bunkeru skriveno 763 paketa, uhapšen Paraćinac

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da su pripadnici policije tokom prethodne noći zaplenili 750 kilograma marihuane i time zadali još jednom značajan udarac organizovanom kriminalu i narko-dilerima u našoj zemlji.

„Drago mi je da su pripadnici policije shvatili moju poruku da u borbi protiv trgovine narkoticima moraju biti oštri i bez obzira na sjajne rezultate koje postižu moraju ostati posvećeni ovoj borbi svakog dana. Hvala svim ljudima u policiji koji se bore protiv onih koji diluju drogu, jer time štite živote i naše dece i svih građana Srbije“, istakao je ministar.

Stefanović je poručio pripadnicima policije da moraju da pokažu da ne postoji ni jedan narko-diler do koga ne mogu da dođu.

Foto: MUP Srbije

„Verujem da će ova zaplena biti samo jedna od brojnih u ovoj godini kojom ćemo pokazati posvećenost Republike Srbije u borbi protiv narko-trafikinga“, naglasio je ministar Stefanović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su noćas, u saradnji sa Upravom carine, pronašli su i zaplenili oko 750 kilograma marihuane i uhapsili I. L. (33) iz Paraćina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: MUP Srbije

Policija je na Graničnom prelazu Vatin u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 763 paketa marihuane u posebno napravljenom bunkeru. Ukupna vrednost zaplenjene droge je oko 180.000.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

PRATITE NAS I NA YOUTUBE KANALU




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija