• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K./M. D.

08.03.2020

18:01

Monstruozno se*sualno zlostavljanje u Bačkom Petrovcu! Ljubavnici silovao dve maloletne ćerke

Vesti

Monstruozno se*sualno zlostavljanje u Bačkom Petrovcu! Ljubavnici silovao dve maloletne ćerke

Podeli vest

Jan Š. (38) mesecima silovao 12-godišnju devojčicu i njenu sestru (16), dok je s njihovom majkom bio u ljubavnoj vezi. Manijak se hvalio meštanima, koji su ga prijavili policiji, a posle istrage je uhapšen

Jan Š. (38) iz Bačkog Petrovca uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je silovao dve maloletne ćerke svoje ljubavnice! Manijak je mesecima primoravao na seks 12-godišnju I. K. i njenu sestru M. K. (16), pa se još i time hvalio meštanima!
 

Sve je nedavno došlo do policije, koja je pokrenula istragu i uhapsila Jana!

U šoku

Janova ljubavnica je bila šokirana kad je saznala šta je uradio njenim ćerkama. Tvrdila je da se njih dve nisu žalile na njega
Izvor iz istrage


 

Teška beda

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Janova ljubavnica je razvedena i živi sa ćerkama u Bačkom Petrovcu u trošnoj kući, u teškim materijalnim uslovima.
- Jan je koristio svaki trenutak kad su devojčice same u kući dok im je majka bila u nadnici. Najpre je prinudio na seks mlađu devojčicu, a potom je silovao i njenu stariju sestru. Ovo zlostavljanje se ponovilo više puta, ali devojčice iz straha od Jana nisu smele da se požale majci - kazao je naš izvor iz istrage.

UHAPŠEN NAPASNIK IZ AUTOBUSA Dodirivao ženu po intimnim delovima tela

 


Agonija devojčica bi se, prema rečima našeg izvora, nastavila još dugo da se manijak nije sam odao.
- Jan se hvalio meštanima kako ima seks i sa ljubavnicom i sa njene dve ćerke. To se već pročulo po Bačkom Petrovcu, pa je neko od meštana prijavio manijaka policiji. Inspektori su angažovali stručnjake iz Centra za socijalni rad, koji su porazgovarali sa devojčicama. Sestre su do detalja ispričale sve o torturi koju trpe već mesecima, nakon čega su policajci uhapsili Jana - rekao je naš sagovornik.

Foto: Shutterstock


On dodaje da je Janova ljubavnica bila šokirana kad je od policajaca saznala šta je on uradio njenim ćerkama. Tvrdila je da nije ni slutila da on zlostavlja devojčice i da joj se njih dve nikad nisu žalile na njega.

Dve krivične prijave

Istraga ovog slučaja se nastavlja. Silovatelju je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu za obljubu deteta i silovanje maloletnice, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.


Inače, prema Krivičnom zakonu Srbije, za silovanje maloletne osobe propisana je kazna zatvora od pet do 15 godina, dok je za obljubu deteta zaprećeno od pet do 12 godina robije.


Ukoliko Jan bude osuđen za oba krivična dela, biće mu izrečena objedinjena presuda, ali ga svakako čeka višegodišnja robija. 

Paraćinac silovao devojku u garaži

 

Stravičan slučaj silovanja prijavljen je u petak i u Paraćinu. Prema nezvaničnim saznanjima, Više javno tužilaštvo u Jagodini odredilo je zadržavanje Milanu S. iz Paraćina (29) zbog sumnje da je u tom gradu silovao 25-godišnju T. M. Prema navodima iz prijave, on ju je presreo na ulici i uvukao je u jednu garažu, gde ju je seksualno zlostavljao. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija