• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jutarnji

07.03.2020

21:04

SRPSKA POLICIJA POMOGLA HRVATIMA DA RAZBIJU OPASAN NARKO KLAN! Praćenje bande trajalo godinu dana, uhapšeno 13 osoba, među njima i Beograđanin Dejan Markus koji se proslavio u emisiji 'Kuvati sa srcem"!

Vesti

SRPSKA POLICIJA POMOGLA HRVATIMA DA RAZBIJU OPASAN NARKO KLAN! Praćenje bande trajalo godinu dana, uhapšeno 13 osoba, među njima i Beograđanin Dejan Markus koji se proslavio u emisiji 'Kuvati sa srcem"!

Podeli vest

Policijska uprava zagrebačka objavila detalje akcije 'Exotic' kojom je razbijena narko grupa, a uhapšeno je 13 osoba. U razbijanju ovog narko klana učestvovale su policije Hrvatske, Slovenije i Srbije, ali i još četiri države

Podsetimo, Dejan Markus (43), Beograđanin sa zagrebačkom adresom koji se proslavio u srpskoj emisiji 'Kuvati sa srcem', a koji je pre mesec dana uhapšen u Sloveniji s tri kilograma tečne amfetaminske baze, jedan je od osumnjičenih u najnovijoj akciji policije i Uskoka.

Policije Hrvatske Slovenije, Srbije, Holandije, Nemačke, Austrije i Švajcarske sproveli su zajedničku akciju. Tako je u Zagrebu uhapšeno devet osoba zbog sumnje da su članovi kriminalnog klana i da su proizvodili i dilovali drogu. Istovremeno na području Republike Slovenije uhapšene su dve osobe.

Tokom istrage koja je trajala godinu dana ukupno je pronađeno i privremeno oduzeto: 9,047.38 grama kokaina, 4,177.5 grama amfetamina, tri  litre amfetamina u obliku baze, 6.356 grama marihuane, 295 tableta droge MDMA, 30.178 grama punila za povećanje mase droge (paracetamol, manitol), 7.5 rastvora manitola, 23 digitalne vage za precizno merenje mase, tri automobila s preuređenim mestima za skrivanje i preivoz droge, metalna hidraulična presa s kalupima za utiskivanje, uređaj za vakumiranje i više paketa plastičnih vrećica za vakumiranje te značajni novčani iznos u evrima i kunama za koji se sumnja da je stečen preprodajom droge.

BRUTALNA PONUDA! RUSI NUDE BEOGRADU METRO I DVA TUNELA OD KAMENIČKE DO CVIJIČEVE PO SISTEMU KLJUČ U RUKE! Srbija ima dil sa Francuzima, ali...

Kriminalno udruženje je predvodio 58-godišnji hrvatski državljanin, tako što je kordinisao rad sedam državljana Hrvatske i dva državljana Republike Slovenije starosti između 25 i 53 godina, s ciljem kontinuirane nabavke i krijumčarenja kokaina i amfetamina s područja Kraljevine Holandije na područje Slovenije i Hrvatske, a potom i daljnju prodaju za potrebe narko tržišta Švicarske, Austrije i Hrvatske. 

Foto: MUP Srbije

Članove ovog zločinačkog udruženja sumnjiči se da su od 19. marta 2019. do 6. marta 2020. godine, u ukupno dvadeset i jedan navrat, s područja Holandije u Sloveniju i Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 100 kilograma kokaina i više desetaka kilograma amfetamina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 4 godine

Ovde nisu u pitanju ni Hrvatska ni Sebija I ostale zemlje. U pitanju su sva nasa deca koju ovi degenerici ubijaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Moralni sunovrat Evropske unije!

EU se osramotila kao nikada do sada! Parlamentarna skupština Saveta Evrope (SE), usvojila je preporuku za prijem lažne države Kosovo u SE. Za je glasalo 131 od 171 prisutnog člana PS SE, 29 protiv, 11 uzdržano. EU je pogazila sve norme koje se tiču ljudskih prava, prvi put u istoriji Saveta Evrope, primajući entitet koji nije država, u kome se decenijama gaze sva ljudska prava 100.000 Srba.

16.04.2024

21:40

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija