• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.03.2020

13:13

"JELENA MI JE PRED SMRT POSLALA JEDNU SLIKU..." Sestra ubijene pevačice u sudnici OTKRILA DETALJE

Vesti

"JELENA MI JE PRED SMRT POSLALA JEDNU SLIKU..." Sestra ubijene pevačice u sudnici OTKRILA DETALJE

Podeli vest

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka, među kojima je bila i Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović.

Pored nje ispitani su svedoci koji su se tog dana našli na nasipu, kao i policajac koji je tragao za Jelenom nakon prijave njenog nastanka.

Teodorala je sudu ispričala da su Zoran i njegova ubijena supruga bili u dobrim odnosima, i da joj sestra nikada nije rekla da želi da ostavi muža, iako se žalila na pritisak u kući.

Jelenu je kako je dodala, poslednji put videla u februaru 2016. godine, ali su bile u kontaktu telefonom.

Krsmanovićeva je posvedočila i da joj je Jelena u periodu pre nego što je ubijena poslala sliku povređene ruke, objasnivši joj da je povredu stekla menjajući gumu na kolima - kada je uzimala rezervni točak, udarila su je vrata od prtljažnika.


Svedok Milan Radić ispričao je da je na dan zločina, dok je vozio bicikl, video muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip oko 17 sati, nedaleko od mesta gde je kasnije pronađeno Jelenino telo.

On ipak nije mogao da tvrdi da je muškarac bio Zoran, ali je naveo da je bio obučen u tamnu odeću.

Na suđenju su o tome šta su videli svedočili Radosava Marinković, koja je tog dana čuvala koze na nasipu, Dragan Prvulović - koji je sa porodicom bio na nasipu i video Jelenu, Zorana i Janu, kao i Aleksandar Knežević, policajac koji je tragao za Jelenom kada je prijavljen njen nestanak.

Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Foto: Informer/m.đoković

 



Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila je i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je proletos sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci.

Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva. I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već skoro četiri godine.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dobi

pre 4 godine

Hocete li prestati da pravite cirkus u vezi ove zene i da Pravosudje pocne da radi svoj posao kako treba, kako vas vise nije sramota da vi,koji predstavljate zakon ove zemlje, sakrivate dokaze o naruciocu ovog ubitsva,pa mene je sramota da citam ove nebuloze kojima se vi kao Pravosudje bavite, prikrivajuci pravog zlocinca.Na koje ste dno dna vi to pali kad podrzavate kriminalce ove zemlje koji su na nasu nesrecu u samom vrhu vlasti,sramota do neba i preko neba.

Zoran

pre 4 godine

Ova devojka Teodora je izjavila pred sudom da joj je Jelena poslala sliku povredjene ruke na kojoj se vidi da je na ruci bila samo modrica a procitao sam juce da je sudiji rekla i da tu sliku nije sacuvala i da ne moze da je pokaze. Ovo je zaista smesno, a ustvari tuzno je do neba. Ko krije pravog ubicu za koga verujem da mnogi znaju ko je taj.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija