• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

10.03.2020

13:46

"UBIĆE ME AKO ODEM, TI NIŠTA NE ZNAŠ" Frizerka ubijene Jelene otkrila šta joj je pevačica KROZ SUZE PRIČALA

Vesti

"UBIĆE ME AKO ODEM, TI NIŠTA NE ZNAŠ" Frizerka ubijene Jelene otkrila šta joj je pevačica KROZ SUZE PRIČALA

Podeli vest

Više od tri sata danas su pred sudom pričali svedoci u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović za koje je optužen njen suprug Zoran. Tužilaštvo je tek danas, po prvi put, predložilo da se kao svedok sasluša Ljubica, tetka ubijene Jelene.

Sud je prihvatio predlog tužilaštva i na sledeće ročište, koje je zakazano za 21. april, biće pozvana Jelenina tetka.

Na današnjem ročištu saslušani su Vid Stjepanović, doktorka Milena Šišić, Jelenina drugarica Nora Rakic Karleuša, policajac iz Borče MIlan Vukša, vaspitačica Jelenine ćerke Jane Lenka Đorđević, Jelenina frizerka Zorica Gemović, kao i prodavačica iz prodavnice u kojoj je Zoran Marjanović kupio maskrine pantalone koje je imao u noći kada je Jelena nestala.

Svi svedoci su pred sudom ponovili svoje izjave koje su dali u tužilaštvu.

Jelenina drugarica Nora Rakić Karleuša rekla je da je više puta prisustvovala neprijatnim scenama između Zorana i Jelene, kao i da je Marjanović suprugu često nazivao debelom i tetkom, kao i da je Jeleni to smetalo.

Foto: Informer

 

Karleuša je dodala da se pevačica žalila da ima loš odnos sa svekrom, a da je supruga uvek branila i govorila: "Ima mnogo posla, nije tako mislio..." Ona je dodala da je Zoranov otac, Vladimir, stalno zvao Jelenu na telefon.

- On je donosio sve odluke u kući i pitao se za sve... - rekla je ona.

Pevačicina frizerka, Zorica Gemović potvrdila je priču Rakić Karleuše i rekla je da je i ona čula kako se Zoran Jeleni obraća sa "tetka".

- Jednom je počela da plače zbog toga, a kada sam je pitala šta se dešava i što ga ne ostavi, ona je rekla da bi je ubio. Kroz suze je rekla: "Ti ništa ne znaš" - ispričala je Gemović.

Najveću pažnju privuklo je svedočenje muškarca iz Crvenke, Vida Stjepanovića, koji je ispričao da je kod nasipa video Jelenu, Zorana i malu Janu oko 13 sati kobnog dana. On je ispričao da su Zoran Marjanović i Jelena sedeli i pričali i da je čuo kada je ona njemu rekla: "Ti ne razumeš". Kako je objasnio, video je da su nakon toga otišli na nasip.

- Kasnije, oko 17 sati sam video Zoranovog oca Vladimira sa malom Janom - rekao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Borac R Srpsken

pre 4 godine

DOVOLJNO JE VIDJETI NJIHOVE FACE. I SVE JE JASNO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija