• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2020

07:49

ŠOK NA SUĐENJU U BEOGRADU! Sin poznatog biznismena optužen u slučaju KRISTININOG UBISTVA NA PUMPI!

Vesti

ŠOK NA SUĐENJU U BEOGRADU! Sin poznatog biznismena optužen u slučaju KRISTININOG UBISTVA NA PUMPI!

Podeli vest

Stefan Rokvić (30), sin biznismena Danijela Rokvića, optužen je da nije prijavio ubistvo Kristine Kaplanović (20), koju je Miloš Srebrić zvani Flekica (36) upucao u glavu 25. maja 2017. na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Ovo je juče saopštila sudija Marina Anđelković u nastavku suđenja za ovo ubistvo u Višem sudu u Beogradu. Ona je istakla da će optuženi Rokvić biti pozvan na sledeće suđenje, koje je zakazano za 14. april.
Stefan se tereti da je kobne večeri vozio Miloša Srebrića, koji je maskiran upao na pumpu, zatražio pare i upucao Kristinu, koja je tamo honorarno radila.


Mlađi Rokvić, čiji je otac oženjen pevačicom Dijanom Didi Janković, uhapšen je početkom novembra 2019. na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" na osnovu potrage koju je za njim raspisala policija. On je tada na saslušanju negirao da ima ikakve veze sa Kristininim ubistvom, nakon čega je pušten na slobodu.

Foto: printscreen

 


Inače, biznismen Danijel Rokvić je nakon hapšenja njegovog sina kategorički tvrdio da Stefan nema nikakve veze sa ubistvom i da pojedinci na ovaj način žele da naškode njegovoj 22 godine mlađoj supruzi i pevačici Dijani Janković, "koja u Americi pravi karijeru".
Danijel je, prema dostupnim informacijama, započeo privatni biznis 2004, kad je osnovao firmu "Daniel SAT TV". Firma se bavila montažom i prodajom satelitske opreme, a bila je i kooperant kompaniji SBB u polaganju kablovske infrastrukture u Srbiji. Pre šest godina je pokrenuo i kompaniju "Sport plus lajv TV limitid", koju je registrovao na Kipru. Iste godine, 2014, osnovao je i firmu "DSTV Multimedija" sa sedištem u Beogradu, koja se bavi razvojem IPTV softvera.


Gurnuo radnika pumpe i pucao u Kristinu

Na jučerašnjem suđenju svedočio je radnik benzinske pumpe Darko Stankov, koji je opisao kako je Miloš Srebrić upucao Kristinu.
- Levom rukom mi je gurnuo rame, a u desnoj je držao pištolj. U tom trenutku pištolj je opalio, a ja sam pokleknuo jer je u glavi počelo da mi zvoni - rekao je svedok, kom je prilikom pucnjave stradala bubna opna.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 godine

Mora da se šalite? Dijana Janković, poznata samo po tome što je sestra bivše teniserke Jelene Janković, gradi pevačku karijeru u Americi? Pa ona ni ovde u Srbiji, gde svaka šljuka napunjena silikonima kupi status pevačice, nije mogla da prođe kao pevačica ... Pa onda još i neko hoće da joj "upropasti karijeru"?

Megi

pre 3 godine

Бизнисмени, камиони, авиони... Багра неопевана, у преводу лопови, наркомани, убице... А зна се да ивер не пада далеко од кладе.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija