• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. G.

11.03.2020

18:58

MLADIĆ (19) PAO SA TVRĐAVE NA ŠETALIŠTE, NA MESTU OSTAO MRTAV! Jeziva tragedija u Užicu!

Vesti

MLADIĆ (19) PAO SA TVRĐAVE NA ŠETALIŠTE, NA MESTU OSTAO MRTAV! Jeziva tragedija u Užicu!

Podeli vest

Telo devetnaestogodišnjeg mladića M.V. iz Čajetine pronađeno je danas oko 16 časova popodne preko puta stare hidroelektrane na užičkoj gradskoj plaži reke Đetinje

Pretpostavlja se da se okliznuo sa zidina tvrđave Stari grad. Još nije poznato da li je mladić na tvrđavi bio sam ili sa nekim u društvu. Mladić je učenik Užičke gimnazije.

Mladića su lekari Hitne pomoći pokušali da ukažu pomoć na licu mesta, reanimirali ga, ali bezuspešno.

PRONAĐENO TELO U PARKU KOD UŠĆA

Ekipa Hitne pomoći koja je izašla na lice mesta pokušala je nekoliko puta da reanimira mladog Užičanina, ali bezuspešno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija