• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2020

15:27

UHAPŠEN LESKOVČANIN ZBOG PROIZVODNJE I PRODAJE OPOJNIH DROGA Policija u stanu pronašla spid, marihuanu i vagicu

Vesti

UHAPŠEN LESKOVČANIN ZBOG PROIZVODNJE I PRODAJE OPOJNIH DROGA Policija u stanu pronašla spid, marihuanu i vagicu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu po nalogu višeg javnog tužioca, odredili su zadržavanje I. P. (37) iz Leskovca zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjičeni pronašla oko 672 grama spida, oko 225 grama marihuane, vagicu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge.

U stanu osumnjičenog zatečen je i dvadesetjednogodišnji mladić koji je prilikom ulaska policijskih službenika odbacio kesicu sa oko pet grama marihuane i manjom količinom spida.

Osumnjičeni I. P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zameniku Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu, dok će protiv dvadesetjednogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija