• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

19.03.2020

13:42

BEOGRAĐANINA (31) policija zatekla na ulici i odmah uhapsila!

Vesti

BEOGRAĐANINA (31) policija zatekla na ulici i odmah uhapsila!

Podeli vest

Treće osnovno tužilaštvo odredilo je zadržavanje B. N. (31) iz Beograda jer je nakon početka policijskog časa bio na ulici

Njega je patrola zatekla oko 23 sata kako šeta.

Nakon što je upozoren da krši zakon, B. N. je počeo da se bahati, pa je priveden.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 4 godine

Mislite prvo ga prebili pa priveli? Sa deuge strane nemam nista protiv ni sto je dobio batine ni sto je priveden. Ali decko je sa sobom vodio psa. Njega priveli a psa ostavili na licu mesta. Na neki nacin pas je vlasnistvo. Jel to znaci da prilikom privodjenja policija moze da ostavi vas novcanik na ulici? Ljubimca, dete, invalidnog clana porodice? Postoji li granica? Dete ce zbrinuti, ljubimca nece????

Dakle

pre 4 godine

А зашто он није мислио о свом љубимцу када га је извео напоље па се још правио паметан?

Duca

pre 4 godine

Jeb..i vas vise psi. Covek je vazan, a za pse cemo lako. Ima ih koliko hoces.

Milos

pre 4 godine

Nisam za to da se psi gaje u stanu ali dok sam ziveo u kuci imao sam psa ja bih licno nekome glavu otkinuo zbog psa jer je pas clan porodice takodje kako za sestru i majku tako i za psa bi reagovao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija